• Lorem ipsum
13 Apr 2020

Masha en de Beer kinderfeestje

Een gethematiseerd Masha en de Beer kinderfeestje

Masha en de Beer is al een tijdje een bekende animatieserie. Kijkt jouw kind ook graag naar dit vrolijke programma of de bijbehorende bioscoopfilm? Misschien is een Masha en de Beer kinderfeestje dan wel een geweldige manier om de verjaardag te vieren. Het is gelukkig helemaal niet moeilijk om een kinderverjaardag te organiseren met dit thema. Met behulp van onze tips voor spelletjes, hapjes en versieringen wordt het Masha en de Beer kinderfeestje zeker een succes!

 

Masha en de Beer spelletjes

 

Tijdens het kinderfeestje kun je verschillende spelletjes organiseren die passen bij het Masha en de Beer thema. In de animatieserie speelt Masha graag spelletjes met Beer. Je kunt bijvoorbeeld verstoppertje spelen met een kleine aanpassing. De kinderen die zich moeten verstoppen zijn Masha en degene die moet zoeken is Beer. Dit kun je nog leuker maken door de zoeker een beren masker te geven. Daarna kun je een aangepaste versie van ‘Annemaria Koekoek’ doen, namelijk ‘Beertje, beertje Koekoek’. In de animatieserie probeert het konijn wortels van Beer te stelen. Daarom is de tikker de beer en zijn de andere kinderen de konijnen. Aan de overkant wordt een wortel weggelegd die de konijnen moeten pakken. Degene die als eerste de wortel te pakken krijgt, mag daarna de beer zijn. Later kun je ook nog stoelendans doen op de liedjes van Masha en de Beer.

Om de kinderen even later weer wat tot rust te laten komen, kun je ze Masha en de Beer kleurplaten laten inkleuren. Natuurlijk is een aflevering van deze serie kijken ook een heel goed idee tijdens de kinderverjaardag.

 

Smakelijke hapjes

 

Tijdens het Masha en de Beer kinderfeestje kun je wat tijd inplannen om de kinderen iets lekkers te laten eten. De hapjes kun je zelfs bij het thema laten passen. Kies bijvoorbeeld voor hapjes die horen bij de dieren uit de animatieserie. Hierbij kun je denken aan wortels met daarbij een afbeelding van het konijn, nootjes met een afbeelding van de eekhoorn en Gummi Bears met een afbeelding van de beer. Verder kun je voor de kinderverjaardag nog wat sandwiches of pannenkoeken uitdrukken in de vorm van een beertje. Natuurlijk zijn cupcakes met paars glazuur en een afbeelding van Masha ook heel geschikt tijdens de kinderverjaardag.

 

Masha en de Beer versiering

 

Een ander heel erg belangrijk onderdeel van een geslaagde kinderverjaardag is de versiering. Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor bijpassende Masha en de Beer versiering. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Masha en de Beer letterslingers en vlaggenlijnen. Om de tafel met hapjes extra te versieren kun je gebruikmaken van bijbehorende servetten, bordjes en tafelkleden. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl ook terecht voor Masha en de Beer bekertjes en rietjes. Hierdoor kun je zelfs het drinken bij het thema laten passen. Zo heb je bij deze webwinkel een ruime keuze uit feestartikelen om jouw Masha en de Beer kinderfeestje grandioos te laten slagen.

Heel veel plezier!