• Lorem ipsum

Ballonnen

Ballonnen kopen voor elk feestje.

Wil je goede kwaliteit ballonnen bestellen? Dan ben je bij Feestartikelen.nl natuurlijk aan het juiste adres! Onze ballonnen zijn van hoge kwaliteit. Je vindt bij ons ballonnen in alle soorten en maten en voor allerlei thema's. Zo hebben we baby ballonnen voor jongens en  baby ballonnen voor meisjes.

Let op! Een ballon is altijd om binnen te gebruiken en dient na gebruik te worden weggegooid in de afvalbak.

Ballonnen bestellen met prachtige bedrukkingen 

Naast ballonnen in alle effen kleuren zijn er ook feest ballonnen met prachtige bedrukkingen te vinden. Bedrukte ballonnen geven echt een chique karakter aan je versiering en decoratie. Er zijn ballonnen bedrukt met harten en met stippen. Dit zijn prachtige transparante ballonnen met bedrukkingen in roze, wit, goud, zilver, zwart en vele andere kleuren. Bedrukte ballonnen zijn uitermate geschikt voor bruiloften en themafeesten. Transparante ballonnen met roze of rode harten geven meteen een romantische sfeer. Zwarte ballonnen bedrukte met gouden sterren doen meteen aan showbizz denken en passen dan ook perfect bij een Hollywood themafeest. 

 

Metallic ballonnen kopen voor huwelijk of themafeest

Metallic ballonnen zijn enorm populair en niet voor niets. Ze geven direct een stijlvol uiterlijk aan je feest! Metallic ballonnen bestel je bij Feestartikelen.nl in allerlei mooie kleuren. Van goud en zilver tot groen en paars. Eigenlijk zijn vrijwel alle kleuren ballonnen ook in metallic te bestellen. Metallic ballonnen zijn erg leuk voor verjaardagen als basis voor de overige slingers en versiering. Ook kun je metallic ballonnen heel goed gebruiken voor een stijlvol themafeest of een bruiloft. Ze geven net even die extra 'touch' aan jouw feest.

 

Ballonnen bestellen voor verjaardagen

Een verjaardag zonder ballonnen is eigenlijk geen echte verjaardag. Ballonnen horen thuis op ieder verjaardagsfeest. Ballonnen brengen als niets anders direct die feestelijke sfeer. Natuurlijk kun je normale, effen ballonnen gebruiken om je verjaardagsfeestje te versieren maar ballonnen bedrukt met de leeftijd van de jarige zijn natuurlijk nog veel leuker! Komt goed uit want je vind bij ons ballonnen bedrukt met leeftijden van 1 tot 100 jaar! Dus of het nu een speciale verjaardag is zoals die van een Abraham of Sarah 50 jaar of een 35e verjaardag... wij hebben ballonnen bedrukt met deze leeftijd. 

 

Heliumballonnen bestellen

Zin in een ballonnen feestje? Ballonnen zijn op zich al feestelijk maar wanneer je ze vult met helium dan wordt het nog leuker. Tegenwoordig kun je heel makkelijk zelf heliumballonnen vullen. Er zijn namelijk handige wegwerp tankjes te koop. Deze tankjes zijn relatief klein en licht en kun je dus gemakkelijk naar de feest locatie meenemen. Wil je heliumballonnen kopen? Wij verkopen een helium tank waarmee je ca. 30 ballonnen kunt vullen. Deze heliumballonnen blijven afhankelijk van de kwaliteit van de ballon tussen de 4 en de 7 uur zweven. Helium is een niet brandbaar gas en daardoor dus ook veilig in gebruik. De helium tank die wij verkopen vind je nergens goedkoper! Dus voor het geld hoef je het ook niet te laten. Alle ballonnen die je bij ons kunt kopen zijn geschikt om te vullen met helium.

 

Accessoires voor het opblazen van ballonnen en meer

Wil je veel ballonnen op je feest? Dan is een ballonpomp onmisbaar. Hiermee voorkom je dat je blauw aanloopt door het opblazen van je ballonnen. We hebben een super handig hand ballonpompje. Hier blaas je gemakkelijk een aantal ballonnen mee op. Wil je echter echt veel ballonnen opblazen (meer dan 100) bijvoorbeeld voor een boog? Denk dan aan een elektrische ballonpomp. Al lang zo duur niet meer en het scheelt je een hele hoop werk. Je kunt twee ballonnen tegelijk opblazen en binnen 2 sec. zijn ze gevuld. Naast ballonpompjes is ballonlint ook erg makkelijk. We verkopen rollen ballonlint van 500 meter. in allerlei kleuren. Hiermee knoop je de ballon dicht en heb je meteen een extra feestelijke uitstraling. Naast het gewone ballonlint zijn er ook snel sluiters verkrijgbaar. Hier schuif je een ballon in een mum van tijd mee dicht en zit er meteen een lint aan. Ballonnen bestellen en alle accessoires die je daarbij nodig hebt doe je dus bij Feestartikelen.nl