Modelleerballonnen

Modelleerballonnen kopen om ballonfiguren mee te maken

Zoekt u hoogwaardige modelleer ballonnen die zeer stevig zijn? Dan bent u bij Feestartikelen.nl aan het juiste adres. Wie kent ze niet de modelleerballonnen die vaak door clowns gebruikt worden om kinderen (en stiekem ook veel volwassenen) te vermaken met hun ballonnen vouwkunst. Hondjes, aapjes, bijen, een giraf of bloem, met een beetje oefening en vooral geduld zult u zelf in staat zijn al deze leuke figuren van modelleerballonnen te maken. 

Lees meer...
Modelleerballonnen
Toon:
Ballonnenpompje rond
€3,99
Direct leverbaar
Modelleerballonnen Q260 100 stuks
€10,00
Direct leverbaar
Modelleerballonnen Q260 500 stuks
€45,00
Direct leverbaar
Modelleerballonnen Q260 1000 stuks
€85,00
Direct leverbaar
Modelleerballonnen Q260 2500 stuks
€187,50
Direct leverbaar
Modelleerballonnen Q260 entertainment
€12,99
Direct leverbaar
Modelleerballonnen Q260 fluor
€14,99
Direct leverbaar
Modelleerballonnen dun Q160
€10,00
Direct leverbaar
Bee bodies gekleurd
€12,99
Direct leverbaar
Toon:

Modelleerballonnen (knoopballonnen) van Qualatex

De modelleerballonnen staan garant voor uren plezier voor jong en oud. Kinderen vinden het geweldig om een simpele ballon te zien transformeren in een leuk figuur. Maar minstens even spannend en leuk vinden kinderen het om zelf een figuur van een ballon te maken. Heeft u het modelleren van ballonnen zelf onder de knie? Draag dan uw kennis en kunde over aan nieuwsgierige kinderen. Let op: modelleerballonnen zijn heel moeilijk op te blazen, een klein pompje biedt daarbij uitkomst. Zorg er bovendien voor dat de ballonnen niet helemaal opgeblazen worden, er moet altijd een beetje ruimte vrij blijven, zodat de ballonnen tijdens het vouwen niet knappen. Met een beetje creativiteit zijn de modelleerballonnen natuurlijk ook prima te combineren met de effen kleuren ballonnen


Modelleerballonnen bestellen in grote aantallen

De modelleerballonnen van Qualatex zijn bij ons altijd in grote aantallen uit voorraad leverbaar. Dus wanneer je een groot aantal ballonfiguren wilt maken dan bestel je deze gemakkelijk en snel bij Feestartikelen.nl. Bijkomend voordeel is dat er een staffelkorting van kracht is. Hoe meer ballonnen je besteld hoe voordeliger ze worden. Modelleer ballonnen kun je bestellen per 100, 500 of zelfs 1.000 stuks. Hoe meer ballonnen, hoe hoger de korting.

 

Ballonfiguren maken

Misschien ben je wel nieuw op het gebied van ballonfiguren maken. Geen nood, met een beetje oefening vouw je al snel een aantal leuke ballonfiguren. Op YouTube staan heel veel instructie filmpjes die je kunnen helpen bij het maken van je eerste ballonfiguren. Denk aan de welbekende teckel, een giraffe of een bloem. Er zijn echter ook heel wat grotere (en meer ingewikkelde) figuren die je kunt maken. Van complete kastelen tot feestjurken van modelleerballonnen. Voor het begin wat te hoog gegrepen maar hoe langer je ermee bezig bent hoe meer mogelijkheden je wult krijgen.

 

Ballonpompje om modelleerballonnen mee op te blazen

Anders dan normale ballonnen hebben modelleerballonnen hele dunne openingen. Op enkele experts na zijn deze ballonnen niet met de mond te vullen. En al kunt je het, je gaat dit niet lang volhouden. Beter is om een ballonpompje te gebruiken. Op het ballonpompje zit een smal tuitje waar je de modelleerballonnen over heen kunt schuiven. Je kunt de ballon dan precies zo vol pompen als nodig is. Een ballonpompje dat goed geschikt is voor het vullen van modelleerballonnen vind je hier.

 

Modelleerballonnen kopen om ballon figuren te maken doe je bij Feestartikelen.nl!