• Lorem ipsum

Feestwinkel

Feestartikelen.nl, de (allereerste) online feestwinkel van Nederland


24 jaar lang heeft Feestartikelen.nl een zeer bekende feestwinkel gehad in Zwolle: van Zon feestartikelen. Een begrip in de regio! Al vroeg is Feestartikelen.nl ook online actief geworden als online feestwinkel. Feestartikelen.nl was zelfs de allereerste online feestwinkel van Nederland! Lange tijd is de fysieke feestwinkel in Zwolle gecombineerd met de webwinkel. Als webwinkel zijn we door de jaren heen volledig uit ons jasje gegroeid. De tijden zijn steeds meer veranderd waardoor we ons sinds oktober 2017 volledig richten op de online markt. Nog steeds is het 'winkelen voor je plezier' maar nu gemakkelijk en snel via internet. Het is nog altijd mogelijk bestellingen bij ons af te halen. Nu in Heerde, waar we gevestigd zijn in een groot magazijn. Daarnaast leveren wij onze unieke feestartikelen in heel Nederland en België (en veel verder als het moet!). 

 

Online feestwinkel voor ballonnen

Als feestwinkel kun je bij ons natuurlijk terecht voor alle klassieke feestartikelen zoals feestpruiken, feesthoeden en zelfs scheetkussens. Deze artikelen kunnen niet ontbreken, ook niet bij een online feestwinkel. Maar naast deze artikelen hebben wij ons gespecialiseerd in versiering en decoratie. Dat zie je terug in ons unieke assortiment. Veel versieringen vind je nergens anders in Nederland. Wil je jouw verjaardag, jubilieum, trouwerij of ander feest dus eens echt origineel versieren dan zit je bij ons goed. Neem bijvoorbeeld onze enorme collectie kwaliteits ballonnen. Van normale ballonnen in alle kleuren van de regenboog, tot hele speciale kleuren, ballonnen met prachtige bedrukkingen en verjaardag ballonnen met (vrijwel) alle leeftijden erop. Het overgrote deel van onze ballonnen is geschikt om met helium te vullen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

 

Slingers en versiering kopen in de online feestwinkel

Slingers en versiering maken een feest pas echt feestelijk. Wat is nu een verjaardag zonder versiering? De leukste versiering vind je bij Feestartikelen.nl. Zo hebben wij allerlei slingers en decoraties in effen kleuren. Hiermee kun je een bepaald kleurenthema aanhouden voor je feest. Erg leuk voor een trouwerij maar ook op verjaardagen en andere feesten zien we dit steeds vaker terug. Versiering op kleur geeft een rustige en stijlvolle uitstraling. Honeycomb decoraties zijn erg hot op dit moment maar de meer traditionele vlaggenlijn blijft ook een topper en kun je echt in elke feestversiering gebruiken. Wanneer je een feestje geeft in een kroeg, feestzaal of bedrijfsruimte dan heb je vaak te maken met voorschriften van de brandweer. Dan zijn er brandveilige slingers nodig. Ook daarin hebben wij een ruime keuze. Van lange plastic slingers in alle kleuren tot papieren crêpeslingers. 

 

Dé feestwinkel voor themafeest versiering

Ja, zo zou je ons zeker kunnen noemen. Met meer dan 30 verschillende thema's vind je bij ons alle themafeest versiering die je nodig hebt. Nu is het alleen nog kiezen voor welk thema je wilt gaan. Tot de meest populaire themafeesten behoren Hollywood, Disco, Country en Western en Mexico. Onze collectie voor deze themafeesten is echt enorm! Slingers, ballonnen, hangdecoraties en enorme wanddecoraties met unieke bedrukkingen. Met de wanddecoraties decoreer je in een handomdraai een hele zaal. Met de leuke tafeldecoraties zoals bordjes, bekertjes, servetten en tafelkleden maak je ook je tafels helemaal in de sfeer van het thema. Naast ontzettend veel themafeest decoraties zijn er ook leuke verkleed accessoires verkrijgbaar. Denk aan sombrero's voor een mexicaans themafeest en cowboyhoeden voor een Country en Western themafeest. Voor een disco themafeest zijn er hilarische feestpruiken te koop en voor een Hollywood themafeest echte nep oscars! Maak je themafeest tot een succes en koop je themafeest feestartikelen bij de online feestwinkel van Nederland en België. 

 

De beste service bij de online feestwinkel

Er zijn veel feestwinkels online maar er is er maar één met de beste service. Wij leveren je feestartikelen met de meest betrouwbare bezorgdienst van Nederland, postNL. Jouw bestelling wordt in de meeste gevallen al de volgende dag bezorgd (ma-vrij). Bestel je voor 40,00 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten en bestel je voor minder dan slechts 4,75 euro. Je kunt op allerlei manieren bij ons betalen waaronder ook achteraf met Afterpay. Dus eerst je bestelling ontvangen en dan pas (binnen 14 dagen) betalen. Online feestwinkel Feestartikelen.nl is jarenlang gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg. Je bent dus altijd verzekerd van een juiste afhandeling van jouw bestelling. Daarnaast zetten wij ons er volledig voor in dat jouw feest een succes wordt. Ons team spant zich iedere dag maximaal in om onze slogan werkelijkheid te laten worden voor jou: Feestartikelen.nl, winkelen voor je plezier!

Heeft u vragen? Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur bereikbaar via telefoon, Whatsapp en e-mail:

Tel.: 0578-690039
Whatsapp: 06-1325 8093
E-mail: [email protected]

Feestartikelen.nl
Zwolseweg 80-C 
8181 AJ Heerde

KvK-nummer: 05052133
BTW-nummer: NL802950358B01