Verjaardag versiering

Verjaardag slingers en versiering vind je in het zeer uitgebreide assortiment van Feestartikelen.nl. Naast slingers hebben wij diverse party hoedjes, kaarsen in verschillende uitvoeringen, maar ook ballonnen en serpentines.

Lees meer...
Verjaardag versiering
Toon:
Ballonnen Happy Birthday Blocks
€2,25
Direct leverbaar
Ballon happy birthday 5 stuks blauw
€2,95
Direct leverbaar
Ballon happy birthday 5 stuks roze
€2,95
Direct leverbaar
Ballon happy birthday 5 stuks groen
€2,95
Direct leverbaar
Ballonnen Have a Sweet Birthday
€2,50
Direct leverbaar
Confetti ballonnen met roze confetti
€3,50
Direct leverbaar
Ballonnen Happy Birthday met confetti
€3,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn Happy Birthday stijlvol
€2,25
Direct leverbaar
Vlaggenlijn slinger Ik ben jarig
€2,25
Direct leverbaar
Letterslinger Happy birthday glitter
€3,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie Whirls Happy Birthday
€6,95
Direct leverbaar
Feestdecoratie Verjaardagstaart XXL
€6,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie Happy Birthday dots
€6,95
Direct leverbaar
Deurbord Happy Birthday persoonlijk
€4,95
Direct leverbaar
Foto frame serpentine en confetti
€4,95
Direct leverbaar
Toon:

Verjaardag slingers en versiering voor jong en oud

Het ruime assortiment maakt het mogelijk om de ruimte voor de jarige naar wens te stylen. Bij een verjaardag hoort feestversiering. Of je nu kiest voor een aantal slingers, vlaggenlijnen of ballonnen, bij ons heb je een ruime keuze. Wij hebben alles in huis voor het vieren van een verjaardag van jong en oud. Neem een kijkje in het gevarieerde aanbod en overtuig jezelf. Bestel alle verjaardag slingers en decoraties en profiteer van een snelle levering.

Happy Birthday slingers

Om de ruimte feestelijk te maken vind je bij ons een grote variatie aan slingers. Kies voor een tekstslinger met happy birthday erop of ga voor een vrolijke spiraal slinger. Met de serpentines die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende kleuren kun je alle kanten op wat de decoratie betreft. De gouden en zilveren serpentines kunnen ook gebruikt worden voor een huwelijksjubileum. Bij het vieren van een verjaardag, al dan niet in een bepaald thema mag passende tafeldecoratie niet ontbreken. De verschillende prikkers met versiering, rietjes en tafelkleden zorgen voor de juiste sfeer aan de feesttafel. Voor het serveren van de taart of cupcakes hebben wij diverse kaarsen. Cijfers, kaarsen in vormpjes en echte verjaardagskaarsen met gekleurde vlam, bij ons vind je het allemaal. 

Om ons aanbod te completeren hebben wij bovendien hoedjes voor jong en oud, wanddecoratie happy birthday, deurposters en een confetti canon. Daarnaast hebben wij een rode loper, foto frame, rolfluiten, speciale vlaggenlijnen met lichtjes en nog veel meer. Alles in vrolijke kleuren voor een geslaagde party. Bij ons bestellen betekend profiteren van een supersnelle levering en een maximale service. Ervaar zelf het gemak van online verjaardag versiering shoppen en winkel bij Feestartikelen.nl.