• Lorem ipsum

60 jaar verjaardag versiering en decoratie

60 jaar is reden voor een feestje

Tegenwoordig bereik je de middelbare leeftijd pas op je 60ste en dat is voldoende reden om deze dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Bestel nu 60 jaar versiering voor een knalfeest![SPLIT]

60 jaar feestartikelen voor een speciale 60ste verjaardag

Om je 60ste verjaardag onvergetelijk te maken kun je een verjaardagsfeest organiseren voor je familie, vrienden en collega’s. Of je nu je eigen verjaardag organiseert of iemand anders in het zonnetje wilt zetten op deze speciale dag, bij Feestartikelen vind je alles om elke ruimte te veranderen in een leuke partyruimte. Kies voor 60 jaar ballonnen, slingers, vlaggenlijn of tafeldecoratie. Stem de kleuren af op je eigen wensen en stijl en vier deze speciale dag met allen die je lief zijn.

Vrolijk je nieuwe levensfase in met 60 jaar decoratie 

Volgens de oude Grieken was 60 de leeftijd van de filosofen. De filosoof die op zoek is naar de betekenis van dingen en de waarde van alledaagse zaken in het leven. Voor jou markeert 60 het begin van de middelbare leeftijd met nog vele jaren in het vooruitzicht. Alle reden dus om vrolijk te zijn en te genieten van een welverdiend verjaardagsfeest. Bij Feestartikelen vind je een zeer gevarieerd aanbod vrolijk gekleurde 60 jaar decoratie. Rood, geel, blauw, oranje en groen voeren de boventoon van de ballonnen, slingers, vlaggenlijn en overige hangdecoratie. Zowel de ballonnen, als de vlaggenlijn zijn voorzien van het getal 50. Ook de tafeldecoratie is in dezelfde stijl gehouden en voorzien van 50 jaar opdruk. De kleuren zijn perfect om vrolijk en feestend deze nieuwe fase in je leven in te luiden.

Elegante 60 jaar versiering voor hem en haar

In het aanbod van Feestartikelen.nl heb je keuze uit vrolijk gekleurde 60 jaar versiering en stijlvolle 60 jaar decoratie. Kies voor servetten, bordjes en hangdecoratie in deze kleuren als je de voorkeur geeft aan wat meer glamour. Natuurlijk kun je deze 60 jaar feestartikelen zonder problemen combineren met themaversiering voor nog meer glitter en glamour. Een opblaasbaar cijfer, metallic gekleurde ballonnen, deurgordijn in zilver en gouden en zilveren borden zorgen voor de finishing touch bij het inrichten van een elegante feestruimte.

60 Jaar feestartikelen: iedereen mag van deze mijlpaal weten

Vind je het niet erg om het middelpunt van alle aandacht te zijn? Wil je iemand anders alle aandacht geven op deze speciale dag? Dan zijn de 60 jaar feestartikelen in stopbord stijl een must voor jou. Zet buiten een groot 60 jaar straatbord, hang een straatbanner op of hang een schild 60 jaar aan de deur. Naast 60 jaar decoratie voor buiten vind je bij Feestartikelen ook alles voor een goed gedekte tafel, waaronder een dienblad, bierviltjes, rietjes en placemats in stopbord kleuren. Een 60 jaar ketting van Feestartikelen om de nek van de jarige maakt meteen duidelijk wie het feestvarken is.

Bestel je 60 jaar feestartikelen vandaag nog!