• Lorem ipsum

Retourneren

Bedenktermijn van 30 dagen, wel zo zeker!

Het blijft bij online winkelen mogelijk dat de producten niet voldoen aan de verwachting die je had. Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst laten weten van de aankoop af te willen zien. Vervolgens heb je nog 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Op deze manier heb je een bedenktermijn van 30 dagen. Wel zo zeker!

 

Helder over retourneren

Wanneer je een bestelling compleet retourneert storten wij de totale kosten van deze bestelling (dus inclusief verzendkosten) terug op je rekening.
Wanneer je een deel van je bestelling retourneert storten wij de kosten van de geretourneerde producten terug op je rekening.
De retourkosten zijn voor je eigen rekening behalve wanneer je bestelling te laat is aangekomen. In deze gevallen vergoeden wij ook de retourkosten.

Let op! Als een bestelling te laat wordt aangeboden door PostNL en je kunt de producten niet meer gebruiken, dan kun je ons mailen voor een retourlabel. Wij sturen je dan via e-mail een retourlabel die je op de doos kunt plakken. Hiermee kun je het pakket gratis (binnen 5 dagen) afgeven bij een PostNL afhaallocatie. Dit is alleen mogelijk als je bestelling te laat wordt bezorgd en de hele bestelling retour komt. Wij kunnen dit controleren via Track & Trace! In alle andere gevallen betaal je zelf de retour verzendkosten en kun je naar een vervoerder naar keuze gaan om het pakje aan ons terug te sturen.

LET OP! Alleen producten in de originele verpakking worden als retour geaccepteerd. Hierover is geen discussie mogelijk.

Waarheen retourneren?

Richt je retourzending aan:

Feestartikelen.nl
Afdeling Retouren
Zwolseweg 80-C
8181 AJ Heerde

Wij willen je vragen, voor een gemakkelijke en snelle verwerking van je retourzending, onderstaand retourformulier te downloaden en ingevuld toe te voegen aan je retourzending. Hartelijk dank! 
Let op! Wij krijgen regelmatig retourzendingen die zijn bedoeld voor andere online feestwinkels. Kijk dus goed op uw pakbon of factuur waar u heeft besteld. Voorkom hoge doorzendkosten en stuur uw retourzending naar het juiste bedrijf.

Download hier het retourformulier. LET OP! Indien de link een keer niet werkt is een handgeschreven briefje is ook prima. Vermeld in elk geval duidelijk uw naam en ordernummer en wat u retour stuurt!

 

Lees hieronder ook de officiële, wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht:

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (zie de bijlage bij de factuur die u per e-mail ontvangt), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.