• Lorem ipsum

Over ons

Feestartikelen.nl, wie zijn wij?

Henk van Zon feestartikelen BV was sinds 1993 gevestigd in Zwolle aan de Assendorperstraat 67. Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel. Sinds 1999 bieden wij onze producten online aan wat in 2002 resulteerde in de lancering van Feestartikelen.nl. We waren hiermee de eerste feestwinkel online. Sindsdien hebben we een schat aan ervaring opgedaan en lopen we nog steeds voorop. We zijn continu bezig om onszelf te verbeteren op het gebied van service en assortiment. En we doen dit met ontzettend veel plezier.
In 2017 zijn wij verhuisd naar een groter magazijn op een industrieterrein om aan de al maar toenemende vraag via internet te kunnen voldoen. Natuurlijk is er sinds het begin veel veranderd. In de markt maar ook in onze bedrijfsvoering. Werd eerst alles met twee mensen gedaan inmiddels werkt er een toegewijd team aan Feestartikelen.nl. Een team dat is toegewijd om u de best mogelijke service en de leukste feestartikelen te leveren! Je komt bij ons artikelen tegen die je nergens anders in Nederland aan zult treffen. Deze worden door Feestartikelen.nl zelf geïmporteerd en op de markt gebracht. Wij staan er inmiddels bekend om trendsetter te zijn. Nieuwe feest- en funartikelen vindt je bij ons als eerste. Wij willen met ons bedrijf geen aanstoot geven en verkopen daarom geen seksartikelen, Halloween of andere griezel/occulte artikelen. We kiezen bewust voor een feestelijk en vrolijk assortiment dat voor iedereen leuk is!

Feestartikelen.nl, Award winning website

Feestartikelen.nl is maar liefst 5 keer genomineerd voor beste webwinkel van Nederland door Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Eerder wonnen wij al de gouden Starters Award voor de beste nieuw komende webwinkel van Nederland! De Starter Award is een brancheprijs voor een startend bedrijf, organisatie of initiatief dat zich op een spraakmakende, succesvolle, creatieve en innovatieve wijze gemanifesteerd heeft op het terrein van verkopen van producten en/of diensten op afstand aan consumenten. De vakjury heeft de winnaar van de Starters Award bepaald op basis van de volgende criteria: 

Hoe succesvol 
Mate van innovativiteit 
Naamsbekendheid in korte tijd 
Mate van creativiteit/vindingrijkheid 
Mate van oorspronkelijkheid 
Vult 'gat in de markt'

Uit het juryrapport: "Henk van Zon is er in geslaagd om van zijn webwinkel één groot FEEST te maken. Met alle toeters en bellen - zo passend bij deze site - nodigt hij de bezoekers uit om verder te klikken. Henk van Zon weet met weinig middelen een grote presentatie neer te zetten. Hij weet feest over te brengen. De presentatie sluit uitstekend aan bij zijn doelgroep: feestvierders en mensen die wel te porren zijn voor een 'practical joke'. Alle informatie is eenvoudig toegankelijk en duidelijk weergegeven. De site biedt unieke producten, die snel en gemakkelijk te vinden zijn. Het bezoeken van de site is als het bezoeken van een feestwinkel; je weet niet wat je zult aantreffen en wordt uitgedaagd alles te bekijken. Feestartikelen.nl is een unieke site, met unieke producten die op een goed georganiseerde manier zijn weergeven; een 'pareltje'!" Aldus Roel Pieper, voorzitter van de jury.