Bekijk onze super aanbiedingen! OP IS OP Klik hier
  • Lorem ipsum
14 Jan 2021

Honeycomb decoraties

Stijlvolle versiering voor ieder feest met honeycombs

Honeycomb decoraties laten iedere feestlocatie er tiptop uitzien. De papieren bollen en waaiers zijn namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor iedere gelegenheid een passend exemplaar tussen zit. Om jouw eigen feestje mooi aan te kleden hebben we een paar tips op een rijtje gezet over het gebruik van honeycombs als stijlvolle versiering.

 

Wat zijn honeycombs?

Honeycomb decoraties roze

Honeycombs zijn net als ballonnen of slingers een vorm van decoratie. Ze worden vaak gezien als stijlvolle versiering door het zacht golvende patroon en de verschillende kleuren die geschikt zijn voor ieder feest. Doordat ze plat geleverd worden en daarna pas uitgevouwen hoeven te worden zijn ze ook erg makkelijk te vervoeren. Hierdoor kunnen ze eenvoudig meegenomen worden naar iedere locatie. Wanneer je de honeycomb uitvouwt, begrijp je waarschijnlijk ook meteen waar deze zijn naam aan te danken heeft. Er wordt namelijk een honingraatpatroon (honeycomb) gebruikt dat in de papieren versiering goed terug te zien is.

 

Gepersonaliseerde honeycomb decoraties

Honeycomb decoraties waaier zilverkleurig

Wanneer je honeycombs als versiering wilt gebruiken, zijn er verschillende tips om deze aan te passen zodat ze helemaal geschikt zijn voor jouw feest. Als je ze op een bruiloft weg wilt hangen kun je ze bijvoorbeeld personaliseren voor het bruidspaar. Dit doet je door aan de onderkant van iedere honeycomb een foto van de bruid en bruidegom te plakken. Hierdoor hangt de hele feestzaal al snel vol met foto’s van hun leven samen. Hetzelfde kun je natuurlijk ook doen op een verjaardag, examenfeestje of andere gelegenheid, maar dan met speciale herinneringen van het feestvarken.

Wil je de honeycomb decoraties op een andere manier versieren dan met foto’s? Je kunt er ook kleine nep edelsteentjes opplakken, zodat ze schitteren in het licht. Daarnaast is het ook mogelijk om vormen uit papier te knippen, zoals een vlinder, hartje of ster, en deze daarna op de honeycomb te bevestigen. Pas tijdens het personaliseren van de honeycomb echter wel op dat je deze niet scheurt, aangezien deze voor de mooie vorm gemaakt wordt van dun papier.

 

Stijlvolle versiering voor ieder feest

Honeycomb decoraties goudkleurig

Hoewel gepersonaliseerde honeycomb decoraties een leuk idee zijn, kan het net zo mooi zijn om deze op de originele manier te gebruiken als stijlvolle versiering. Of je er dus voor kiest om ze extra te versieren of niet, je feest zal er sowieso top uit gaan zien.

Bij Feestartikelen.nl vind je honeycombs in verschillende kleuren, waardoor er voor iedere gelegenheid wel een geschikte kleur te vinden is. Voor een bruiloft kan wit, zilver of goud een goede keuze zijn, terwijl je voor een kinderfeestje misschien liever kiest voor felle kleuren zoals groen, blauw, roze of geel. Ook een themafeest komt helemaal tot zijn recht met bijpassende honeycomb decoraties aan het plafond. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl de keuze maken uit een honeycomb bol of een waaier. Natuurlijk kun je deze soorten ook met elkaar combineren. Wil je het geheel nog feestelijker maken? Dan zijn een paar ballonnen, slingers en tafeldecoraties zeker een goed idee. Op die manier kan www.feestartikelen.nl je helpen om van jouw feest een prachtig versierd succes te maken.