Slingers - 

Slingers om elk feest compleet te maken

Zoek je nog naar slingers om je feestje compleet te maken? Bij ons vind je de leukste en meest trendy versiering in verschillende kleuren en thema’s. Of je nu op zoek bent naar versiering  voor een geboorte, verjaardag, jubileum, bruiloft, een geslaagde of een kinderfeestje. Je vindt het allemaal bij Feestartikelen.nl. In ons assortiment vind je vrolijk gekleurde effen slingers maar ook van papier. Daarnaast hebben wij allerlei thema versiering om je volgende DIY feestje tot een groot succes te maken. Profiteer van onze scherpe prijzen en een snelle levering van de gewenste artikelen. Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis!

 

Feestelijke verjaardagsslinger

Slingers zijn een must voor elke verjaardag. Verjaardagslingers zijn geschikt voor jong en oud en maken het feestje compleet. In het assortiment zijn leuke effen kleuren versiering te vinden, maar ook opvallende en kleurrijke versiering voor in de huiskamer zijn verkrijgbaar. De verjaardag feestversiering is er voor alle leeftijden van 0 t/m 20 jaar, met als speciale uitschieters 16 en 18 jaar.  Natuurlijk ontbreken ook andere leeftijden zoals 21 jaar, 30, 35, 40, 45, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90 en 95 jaar niet. Speciale slingers voor een 100-jarige zijn eveneens in het assortiment te vinden. Heb je een 50ste verjaardag te vieren, dan mogen slingers en ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben zelfs een apart assortiment voor de leeftijdscategorie 50 jaar. Hier vind je niet alleen versiering en decoratie, maar ook Abraham en Sarah cadeau artikelen en maskers voor het opzetten van een pop.

Versiering in alle kleuren van de regenboog

Maak je feestje persoonlijk door alle versiering in een bepaalde kleur te kiezen. Wat dacht je van paarse, rode, groene, gele of blauwe slingers? Voor een zilveren huwelijk of een jubileum zijn de zilveren slingers echte aanraders, waarmee je zeker de show steelt. Slingers en hangdecoratie zoals vlaggenlijnen zijn een must voor elk feest. Nog leuke versiering nodig voor een bruiloft? Geen probleem, met een uitgebreid aanbod aan witte, rode en zilveren bruiloft decoraties zorg je voor een extra feestelijk tintje. Maak de bekendmaking van de geboorte van een jongen of een meisje nog leuker met speciale It`s is a boy of It`s a girl geboorteversiering en afzetlinten. Raamdecoratie met ooievaars en spandoeken completeren het aanbod.

Brandveilige slingers

Veiligheid in en rondom het huis staat voorop, vandaar dat je bij ons ook speciale brandveilige slingers vindt. Vrolijke folieslingers, crêpepapier of plastic slingers mogen op geen enkel feest ontbreken. De kleur hiervan kun je afstemmen op het thema, de gelegenheid of je maakt er gewoon een gezellig kleurrijke boel van. Je hoeft niet per se een grote zaal te huren om een sfeervolle plek te creëren voor het volgende feest. Speciaal voor thuisblijvers hebben wij ook gewoon versiering voor in de huiskamer. Echte eyecatchers zijn bijvoorbeeld de palmbomen, sprialen, strik, waaier en Wakiki versiering. Olifanten, vlinders, kikker en treintjes spreken vooral tot de verbeelding van de allerkleinsten. Ook hiervoor geldt: alles is perfect te combineren met de overige feestartikelen uit ons assortiment.

 
Niet gevonden wat u zoekt? Gebruik de zoekfunctie op onze homepage.