December aanbiedingen! Spelletjes, speelgoed en feestartikelen! Kijk in de SALE!
  • Lorem ipsum
31 May 2023

Zo organiseer jij het allerleukste 12 jaar verjaardagsfeestje

Als ouder weet je het wel: kinderen groeien hard en snel. Voor je het weet is het tijd om de twaalfde verjaardag te vieren. Geen idee waar je moet beginnen? Zo organiseer jij het allerleukste 12 jaar verjaardagsfeestje.

 

12 Jaar verjaardag vieren: thuis of op locatie

Als je kind 12 jaar wordt is de kans groot dat je kind nog net op de basisschool zit of in de brugklas. Beide zijn spannend: de één omdat het voor je kind waarschijnlijk de laatste kans is om nog een keer ouderwets te vieren met klasgenoten. De andere omdat het spannend is om nieuwe klasgenoten, vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Alhoewel je kind inmiddels 12 wordt en waarschijnlijk al behoorlijk zelfstandig is zul je toch nog een beetje sturing moeten geven om er een succesvol van te feestje maken. Dat begint natuurlijk allemaal met de keuze voor de locatie. Vier je het feestje thuis? Of wil je alle kinderen liever ergens op locatie ontvangen? Bespreek dit vooral met je kind, want hij of zij moet hier ook volledig achter staan. Dat geldt overigens ook voor het thema, de gewenste kleuren en alle 12 jaar verjaardag versiering die nodig is.

 

Tips om thuis een onvergetelijk 12 jaar verjaardagsfeestje te vieren

Wordt gekozen voor thuis als feest locatie, kies dan voor een ruimte die groot genoeg is voor alle gasten. Nodigt je kind de hele klas uit, omdat het de laatste keer is dat iedereen met elkaar in de klas zit (groep 8)? Dan is het raadzaam om de garage vrij te maken, de hele benedenverdieping en/of de tuin. Op die manier is er voldoende ruimte voor iedereen. Thuis kun je voor een themafeest kiezen in overleg met je kind. Zorg voor voldoende eten en drinken, want tieners hebben altijd honger. Om te voorkomen dat iedereen de hele avond op de telefoon zit zorg je voor genoeg entertainment. Denk daarbij aan een escape room thuis, een spannende film kijken met een beamer in de tuin of een beauty dag voor alle meiden. Ook een berg spelletjes die de kinderen naar wens kunnen spelen doen het goed op deze leeftijd. Verleng het feestje met een gezellig slaapparty om de ervaring compleet te maken.

 

Het allerleukste 12 jaar verjaardagsfeestje op locatie

Veel tieners vinden het leuk om het feestje op locatie te vieren. Er zijn talloze mogelijkheden om buitenshuis de verjaardag te vieren. Alles is afhankelijk van de wensen van je kind en het beschikbare budget. Ga bijvoorbeeld samen naar een pretpark, een dierentuin of boek een workshop. Ook laser gamen, karten, paintballen of een dagje naar een trampoline park behoren tot de mogelijkheden. Op die manier heb je weinig omkijken naar de jarige en zijn of haar gasten en weet je zeker dat iedereen geniet. Vergeet vooral niet om een taart te regelen met kaarsen en leuke tafeldecoratie, want zonder taart voelt het niet aan als een verjaardagsfeestje.

 

De leukste 12 jaar verjaardag feestartikelen bestel je gemakkelijk bij Feestartikelen.nl!