• Lorem ipsum
29 Apr 2022

Zo ben jij helemaal ready voor een Mexicaans themafeest

Van een saaie verjaardag naar een heuse Mexicaanse fiesta

Voor een verjaardag mag je best uitpakken. Geen saai Hollands gedoe, waarbij iedereen braaf in een kringetje zit, maar een echt feest waar de gezelligheid vanaf spat. Er zijn talloze themafeestjes waar je uit kunt kiezen, maar een Mexicaans themafeest is toch echt een aanrader. Perfect geschikt voor elk jaargetijde, want je haalt dankzij de kleurrijke versiering de gezelligheid gewoon in huis. Als je aan Mexico denkt, denk je waarschijnlijk aan dingen als een sombrero, cactussen en natuurlijk lekker eten zoals Taco’s. Dit alles kun je heel makkelijk integreren op je verjaardag dankzij ons geweldige aanbod Mexico versiering. Hiermee kun je de feestruimte helemaal aankleden in de juiste stijl. Van leuke ballonnen tot diverse talloze piñata’s, je Mexicaanse fiesta start bij ons. En om het in de juiste sferen te houden mag de juiste muziek niet ontbreken. Dit keer geen braaf-op-je-stoel zit verjaardag, maar lekker de benen en heupen losgooien op Mexicaanse muziek.

 

Tips voor een viva la Mexico verjaardagsfeest

Een feest omvat zo veel meer dan alleen leuke versiering en goede muziek. Wil je Mexico goed vertegenwoordigen? Nodig dan veel mensen uit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd gaat hier zeker op. Omdat in de Mexicaanse cultuur eten een belangrijke rol speelt, mag dit niet ontbreken op je verjaardag. Kies bij voorkeur echt Mexicaans eten zoals taco’s, nacho’s, burrito’s, wraps en natuurlijk guacamole. Wil je iets meer serveren? Dan kies je voor chili con carne of als alternatief voor chili sin carne. Pak er ons leuke tafelgerei bij en je Mexicaanse avond met vrienden en familie kan eigenlijk al niet meer stuk.

Zijn er kinderen bij of hou je wel van een lolletje? Vergeet dan niet een leuke Mexicaanse piñata ophangen die je vult met allerlei lekkers. Om het feestje compleet te maken: haal wat maskers, sombrero’s en poncho’s in huis en laat iedereen in stijl verkleed gaan. Meer Mexicaans dan dit gaat het waarschijnlijk alleen in Mexico zelf worden.

Mexicaans themafeest voor kinderen organiseren

Zoek je een manier om je kind te verrassen op zijn of haar verjaardag? Organiseer dan een Mexicaans kinderfeestje. De ruimte kleed je natuurlijk aan met de lama versiering en op het menu staan kindvriendelijke Mexicaanse hapjes. Entertainment stem je af op de leeftijd en het weer. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich buiten vermaken met allerlei speelgoed. Laat het weer te wensen over? Ga dan samen met de kinderen aan tafel zitten om te knutselen. Houd hier het Mexicaanse thema aan en knutsel bijvoorbeeld cactussen, iets met lama’s of geef elk kind een zonnehoed en ga deze pimpen. Sluit het feest af met een klap op de piñata!

Het leukste Mexicaanse feest organiseer je samen met Feestartikelen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »