Bekijk onze super aanbiedingen! OP IS OP Klik hier
  • Lorem ipsum
01 Jun 2022

Tips om te genieten van een tropische zomer

Genieten van een tropische zomer

Als het mooi en warm is zijn mensen massaal buiten te vinden. Niet zo gek, want dankzij de warmte kun je buiten optimaal genieten. Geniet van een heerlijke barbecue in je achtertuin, een picknick in het park of een middagje naar het strand. Wil je echt genieten? Vergeet dan niet zomerse accessoires te gebruiken, die de sfeer onderstrepen. Voor een heerlijke barbecue of een zomerse picknick mag zomerse versiering natuurlijk niet ontbreken. Want zeg nou zelf: tafeldecoratie met daarop afbeeldingen van flamingo’s, toekans en palmbomen maakt alles toch zoveel mooier. Overigens is het niet alleen leuk, maar bovenal handig als je gasten hebt. De gastheer of -vrouw hoeft zich aan het einde van de avond niet druk te maken over de afwas. De papieren borden en bekers gaan regelrecht de afvalbak in. Ook erg handig als je onderweg bent: hierdoor heb je achteraf veel minder gesjouw.

 

Tips voor een feest met een tropisch tintje

Of het nu midden in de zomer of hartje winter is, je kunt altijd genieten van een tropische zomer. Kies gewoon voor een feestje met als thema zon en zomer. Dankzij de frisse zomerse kleuren van de ballonnen, de slingers en vlaggenlijn creëer je in een handomdraai een tropische vibe, ongeacht de weersomstandigheden. Zorg er wel voor dat je niet alleen de feestversiering in tropische sferen houdt, maar ook hapjes en drankjes. Exotisch fruit, sapjes in oogstrelende kleuren en een taart die bij het thema past maken je feest compleet. Wil je het maximale uit je tropische feestje halen? Laat de gasten dan in passende kleding komen. Of versier iedereen die binnenkomt met een Hawaii krans. Als puntje op de ‘i’ zet je lekker tropische muziek op en je feestje kan al niet meer stuk. Tip voor de winter: zorg dat de feestruimte net iets warmer is dan normaal.

 

Tips voor een tropische zomer

Het is zomer, warm en zonnig. Het perfecte weer om je tuin en huis om te toveren tot feestruimte. Als je aan zon en warmte denkt, denk je misschien direct aan zee en strand. Woon je niet in de buurt van beide? Geen nood, dankzij de zee en strand versiering verander je de woonkamer of je achtertuin probleemloos in een tropisch paradijs. Een zwembad erbij (bij voorkeur in de tuin!) en je hebt daadwerkelijk het gevoel dat je aan het strand bent. Natuurlijk is het leuk om samen met je partner of gezin te genieten van de tropische temperaturen. Het spreekwoord zegt echter niet voor niets: ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’. Nodig daarom familie en vrienden uit om samen met jou te genieten van de tropische zomer. Lekker eten en drinken erbij, een muziekje op en jullie kunnen de hele middag en avond genieten.

Dankzij de decoratie van Feestartikelen.nl wordt het een tropische zomer om nooit te vergeten!