11 Aug 2021

Superhelden kinderfeestje

Voor een dag een echte held met een superhelden kinderfeestje

Superhelden zijn al heel wat jaren geliefd bij veel kinderen én volwassenen. De mensen met bijzondere 'gaven' die de wereld redden roepen heel wat waardering op. Wil je zorgen dat jouw zoon of dochter zich extra speciaal voelt op zijn of haar verjaardag? Misschien wil je dan wel een superhelden kinderfeestje organiseren. Voor een dag kunnen de kinderen zich dan voordoen als hun favoriete superheld of een eigen held verzinnen. Daarnaast biedt dit thema ook heel erg veel mogelijkheden. Er zijn namelijk een heleboel superhelden versieringen, hapjes en spelletjes waaruit je kunt kiezen wanneer je zelf dit themafeest gaat organiseren!

 

Een dag voor superhelden organiseren

Tijdens een superhelden kinderfeestje wil je natuurlijk dat de kinderen zich voor een dag als een echte held voelen. Je kunt bijvoorbeeld maskertjes kopen van hun favoriete superhelden of ze zelf maskers laten maken voor hun zelfverzonnen personage. Daarnaast kun je lakens of andere lappen stof gebruiken om de kinderen een cape te laten maken. Op deze manier begint het feestje meteen leuk met een verkleedpartijtje! De kinderen zien er zo al uit als superhelden, maar zullen zich ook zo gaan voelen. 

Met spelletjes als een eierlepelrace, waarbij het ei zogenaamd een belangrijk juweel is dat niet kapot mag gaan, zit je zeker goed. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook touwtjes spannen waar de kinderen tussendoor moeten klauteren alsof ze laserstralen ontwijken. Verder kunnen de kinderen hun gaven laten zien tijdens een spelletje blokken omgooien en kunnen ze bewijzen dat ze een goede balans hebben door over een plank heen te lopen. Aan het einde van het kinderfeestje kun je foto’s maken van de kinderen met een selfie decor, zodat ze altijd een herinnering hebben aan hun dag als superheld.

 

Eten en drinken voor echte helden

Een hele dag druk bezig zijn zorgt er natuurlijk voor dat de kinderen honger en dorst krijgen. Gelukkig zijn er een heleboel ideeën om je hapjes en drankjes bij het superhelden themafeestje te laten passen! Je kunt bijvoorbeeld flessen vullen met verschillende kleuren siroop en de kinderen vertellen dat iedere kleur je een bijzondere 'gave' geeft. Rode siroop geeft bijvoorbeeld de 'gaven' van Superman, groene siroop hoort natuurlijk bij de Hulk en blauwe siroop bij Captain America of een andere held. 

Iets vergelijkbaars kun je ook doen met de hapjes. Vul bakjes met snacks en zet hierbij kaartjes met de 'gaven' die de kinderen hierdoor kunnen krijgen. Worteltjes zorgen bijvoorbeeld voor een super goed zicht, kaas voor meer snelheid en koekjes voor meer gehoor. Daarnaast kun je de kinderen vertellen dat ze hun energieniveaus weer kunnen aanvullen door een pannenkoek of een broodje hotdog te eten. Op deze manier maak je van normale hapjes en drankjes bijzonder superhelden eten en drinken.

 

Superhelden versiering voor een geslaagd themafeest

Ieder feestje ziet er meteen gezelliger uit wanneer het versierd is. Dit is ook zo bij een superhelden kinderfeestje. Er is genoeg keuze, dus je kunt het zo groots aanpakken als je zelf wilt! Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld deurposters, slingers en tafeldecoraties die passen bij het superhelden thema. Je kunt hier zelfs een etagère en bijpassende bordjes kopen om het eten op uit te stallen. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook superhelden maskers en selfie decors die je helpen om de leukste foto’s te maken. Met het grote aanbod aan superhelden versiering zorgt www.feestartikelen.nl ervoor dat je genoeg keuze hebt om je eigen themafeestje helemaal naar wens aan te kleden!

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »