31 Mar 2020

Pluche knuffels kindefeestje

Ty Beanie Boo pluche knuffels - kinderfeestje voor knuffel liefhebbers

 

Veel kinderen zijn gek op knuffels. Is jouw zoon of dochter ook een groot fan van knuffeldieren? Dan is een pluche knuffels kinderfeestje een heel goed idee! Door de kinderverjaardag in het teken te zetten van zijn of haar pluche vriend wordt de dag zeker een succes. Met een beetje creativiteit is het heel eenvoudig om bijpassende uitnodigingen, spelletjes en versiering te bedenken. Met de tips in deze blog willen wij je daarbij helpen.

 

Knuffel uitnodigingen

 

Nog voordat het feestje begint is er al iets dat je kunt regelen, namelijk de uitnodigingen. Aangezien je een pluche knuffels kinderfeestje geeft, kun je iets speciaals met deze uitnodigingen doen. Ten eerste kun je de uitnodigingen die je aan de kinderen geeft bij het thema laten passen door te kiezen voor kaartjes met een afbeelding van knuffels erop. Daarnaast kun je bij de normale uitnodiging een klein kaartje stoppen. Dit kleine kaartje is de uitnodiging voor hun favoriete knuffel. Op deze manier laat je op een leuke manier aan iedereen weten dat ze hun knuffel ook mee mogen brengen. Dit zal tevens leuke gesprekken opleveren, waardoor de kinderen elkaar weer een beetje beter leren kennen.

 

Spelletjes met pluche knuffels

 

Hopelijk zullen een heleboel kinderen hun eigen knuffel meegebracht hebben naar het kinderfeestje. Hiermee kun je leuke spelletjes gaan doen, bijvoorbeeld een aangepaste vorm van ‘Schipper mag ik overvaren’. De opdrachten die de kinderen moeten uitvoeren als ze willen oversteken kunnen gebaseerd worden op de meegebrachte knuffels. De schipper kijkt naar de knuffels die op een tafeltje zijn weggezet en mag kiezen. Wanneer er een hondje staat, kan hij bijvoorbeeld zeggen dat de kinderen blaffend op handen en voeten moeten oversteken. Daarna kun je ook kiezen voor een aangepaste versie van bijvoorbeeld een stoelendans. Wanneer de muziek stopt moeten de kinderen niet gaan zitten, maar hun knuffel op een stoel plaatsen. Het kind met de knuffel zonder stoel is af.

 

Verder kan er nog voor de knuffels geknutseld worden. Let wel op dat de knuffels op veilige afstand staan, zodat deze niet vies worden. Je kunt de kinderen bijvoorbeeld van een kartonnen doos een huisje laten maken voor hun eigen knuffel. Daarna kan er ook een bijpassend halsbandje gemaakt worden of bijvoorbeeld kleding die ze uit grote lappen stof knippen. Een broek, een shirt, een petje of bijvoorbeeld sokjes. Na het knutselen kun je de kinderen vervolgens één voor één hun favoriete verhaal laten vertellen over wat ze met hun knuffel hebben meegemaakt. Hebben ze de knuffel wel eens ergens laten liggen? Is de knuffel wel eens in het water gevallen? Dit levert dan zeker spannende en grappige verhalen op.

 

Pluche knuffels als versiering

 

De meegebrachte knuffels van de kinderen kunnen de ruimte al voor een deel versieren. Een tafel met daarop hun favoriete knuffeldieren ziet er natuurlijk heel leuk uit. Of je spant een lijn door de kamer met kleurplaten van knuffels waar ze hun eigen knuffel naast kunnen hangen. Zo heb je dan snel een knuffelslinger in de kamer hangen. Later kunnen de kleurplaten natuurlijk ingekleurd worden.

Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor een heleboel knuffels van het bekende knuffel merk Ty Beanie Boo. Dit voor het geval je de jarige een nieuwe knuffel willen geven of zelfs elk kind wil verwennen met een nieuwe knuffel. Je kunt kiezen uit verschillende schattige dieren, waaronder honden, katten, apen, schapen en dolfijnen. Naast pluche knuffels kun je ook kiezen voor andere feestartikelen van Feestartikelen.nl, zoals vlaggenlijnen, ballonnen en tafelkleden. Zo vind je op deze leuke website alles om het pluche knuffels kinderfeestje er top uit te laten zien.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »