• Lorem ipsum
19 May 2021

Peppa en George kinderfeestje

Peppa kinderfeestje.


Veel moeders gaan elk jaar weer op zoek naar een thema voor een verjaardagsfeestje, zoals bijvoorbeeld een Peppa kinderfeestje. Naarmate de leeftijd van de kinderen omhoog gaat veranderen ook de thema’s. Steeds weer vinden kinderen andere dingen leuk. Eerst was het Dora of Kikker, nu is het Paw Patrol of Ernst en Bobbie. Logisch natuurlijk, want op een gegeven moment is een bepaalde tv serie te kinderachtig geworden.

 

Mijn eigen ervaring is dat Peppa wat langer meegaat. Een Peppa kinderfeestje blijft een leuk thema voor een kinderfeestje. Peppa is grappig voor jonge kinderen, maar ook voor kinderen die al wat ouder zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf één van de allerleukste tekenfilmpjes vindt. Het is lief, grappig, educatief en de verhaaltjes zijn erg leuk. Vooral het lachen van de familie is hilarisch. Ik vraag me wel eens af hoe het mogelijk is dat zo iets simpels zó leuk kan zijn. Maar dat is misschien juist de kracht van deze serie. Ik kan mij zelfs voorstellen, dat dit thema het ook goed zou doen bij een volwassenen themafeest. Knor Knor!

 

De hoofdkleuren van een Peppa kinderfeestje zijn over het algemeen zijn blauw en roze. Dat is ook handig, want blauw past bij de jongens en roze bij de meisjes. Ook zijn er in deze kleuren volop ballonnen, slingers en decoraties te vinden. Bijvoorbeeld bij Feestartikelen.nl. Zij zijn gespecialiseerd in themafeesten voor kinderen en volwassenen en hebben veel producten in verschillende thema’s zoals het Peppa kinderfeestje en daarnaast een gigantische collectie effen kleuren versiering.

 

Ook van Peppa zijn er diverse feestartikelen verkrijgbaar. Zo zijn er bordjes, bekertjes, servetten, tafellakens, ballonnen en slingers te koop. Deze producten maken het Peppa kinderfeestje compleet en je zit gelijk in de juiste sfeer. Genieten geblazen voor de kinderen! Om geheel in de stijl van Peppa te blijven zou je snoep kunnen kopen in de hoofdkleuren van dit themafeest. Dit staat leuk op tafel en is natuurlijk ook erg lekker.

 

Peppa is vrij eenvoudig om na te tekenen. Je zou goedkope T-shirts en stiften kunnen kopen bij de Wibra, zodat de kinderen zelf een Peppa T-shirt kunnen maken. En als de T-shirts af zijn worden alle kinderen beloond op een half uurtje Peppa kijken! Zo komt u de middag wel door.

Heel veel plezier!
Feestartikelen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »