• Lorem ipsum
14 Jan 2020

Paw Patrol Pink kinderverjaardag

Een mooi versierde Paw Patrol Pink kinderverjaardag

 

Kijkt jouw dochter graag naar de lieve hondjes van Paw Patrol? En is roze een van haar favoriete kleuren? Haar verjaardag kan dan nog een heel stuk leuker worden wanneer je kiest voor een Paw Patrol Pink themafeest! Het hele feest staat dan in het teken van de viervoeters van Paw Patrol en de vrolijke kleur roze. Alles van de spelletjes en bezigheden tot aan de hapjes en decoratie heeft tijdens het feest met dit thema te maken. Gelukkig is het ook nog eens eenvoudig te regelen!

 

Paw Patrol Pink spelletjes

 

We hebben verschillende tips voor je verzameld om een geslaagd Paw Patrol Pink feestje te organiseren. Natuurlijk zijn spelletjes daarbij een heel belangrijk onderdeel! Je kunt beginnen met een gezellig potje bingo dat in een Paw Patrol Pink jasje is gestoken. De bingokaart kun je roze maken met afbeeldingen erop van bijvoorbeeld een hondenpootje en de verschillende Paw Patrol hondjes. Op een hele simpele manier kun je de kinderen hiermee al prima vermaken! Daarna kun je kiezen voor een wat actievere bezigheid, zoals een hindernisbaan voor hondjes. De kinderen zijn nu de hondjes en moeten op handen en voeten om pionnen slalommen, door een tunnel kruipen en met hun neus een balletje vooruit duwen. Na de hindernisbaan kun je een variatie op een bekend spelletje spelen. Je kunt ‘Schipper mag ik overvaren?’ bijvoorbeeld veranderen in ‘Skye mag ik overvaren?’. De schipper mag hierbij het meisjesachtige hondje spelen en de winnaar of winnares van het spel zou bijvoorbeeld een Paw Patrol knuffel kunnen winnen. Natuurlijk is het kijken van een aflevering van Paw Patrol een goede afsluiter voor dit feest.

 

Smullen van Paw Patrol Pink hapjes

 

Van al dat spelen krijgen de kinderen vast honger. Om ze ook nu aan het Paw Patrol Pink thema te herinneren kun je de hapjes aanpassen aan het thema. Wanneer je uitdrukvormpjes hebt in de vorm van hondenbot kom je al een heel eind. Je kunt dan namelijk pannenkoeken, pizza’s, tosti’s en koekjes maken in de vorm van een hondenbot. Dit past natuurlijk perfect bij het thema! Daarnaast kun je cupcakes maken met daarop een hondenpootje. Dit doe je door in het (roze) glazuur een platgedrukte, ronde marshmallow te stoppen met drie kleinere marshmallows daarboven. Verder kun je lekkere snoepjes, stukjes fruit en blokjes kaas in roze voerbakken wegzetten. Hiermee kun je alle hapjes bij het thema laten passen!

 

Bijbehorende Paw Patrol Pink versiering

 

Het Paw Patrol Pink themafeestje is niet compleet zonder decoratie. Bij Feestartikelen.nl vind je een heleboel Paw Patrol versiering. Een deel hiervan past perfect bij het Paw Patrol Pink thema! Je vindt bij Feestartikelen.nl bijvoorbeeld Paw Patrol Pink servetten, tafelkleden, bordjes en bekertjes. Zo kunnen de kinderen echt niet meer om dit roze Paw Patrol thema heen! Ook kun je maskers van de Paw Patrol hondjes uitdelen, zodat de kinderen zelf rond kunnen lopen als hun favoriete hondje. Met behulp van een paar Paw Patrol Pink toevoegingen van Feestartikelen.nl heb je dus al snel een mooi versierde feestruimte!

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »