• Lorem ipsum
05 Oct 2022

Onmisbare items voor een kinderfeestje

Vanaf wanneer kinderfeestje organiseren?

Eén van de leukste dingen van het ouderschap zijn toch wel de feestjes die je voor je kind mag organiseren. Kinderen kijken heel erg uit naar hun verjaardag en een (klein) feestje hoort hier zeker bij. In de eerste jaren zal het vooral een feest voor de ouders en oudere broertjes en zusjes zijn. Een echt kinderfeestje kun je organiseren vanaf het moment dat je kind vier jaar oud is. Je kind zit dan op de basisschool, heeft vriendjes en vriendinnetjes en is een beetje ouder, waardoor een kinderfeestje echt de moeite van het organiseren waard is. Kleine tip: zorg er wel voor dat het feestje niet te lang duurt: 1,5 uur is lang zat en nodig niet te veel kinderen uit.

 

Onmisbare items voor kinderfeestje

Als je eenmaal besloten hebt om een feestje te organiseren voor je kind kun je aan de slag gaan. Om te beginnen moet je uitnodigingen sturen naar alle gasten. Op de uitnodiging vermeld je datum, tijd en eventueel thema. Je kunt namelijk ook een themafeest organiseren voor je kind. Verder moet je jouw contactgegevens vermelden en vergeet niet om aan te geven dat je voor een bepaalde datum wil weten of de genodigde ook daadwerkelijk komt.

 

Kinderfeestje decoratie must haves

Wat de decoratie betreft kun je alle kanten op. Kinderen associëren een verjaardag sowieso met ballonnen. Daarom zijn ballonnen een must. Deze vind je in ons assortiment in de meest uiteenlopende kleuren al dan niet voorzien van een opdruk met daarop de leeftijd of een aansprekend design voor je kind. In principe heb je aan ballonnen alleen al genoeg. Eventueel kun je ervoor kiezen om helium ballonnen te zetten als je het een stukje spannender en aantrekkelijker wil maken voor je kind.

Natuurlijk hoef je het niet bij (een paar) ballonnen te houden. Juist voor een kinderfeestje mag je groots uitpakken. Een ander must have item zijn dan ook slingers. Hiermee kun je ook echt alle kanten op. Kies voor slingers die je wat de kleuren en het thema betreft afstemt op de ballonnen, zodat je niet een kakofonie van kleuren en stijlen krijgt.

Wil je een bepaald thema van een populaire animatie serie dan is de keuze reuze. Van Disney, Peppa Pig, Paw Patrol tot Blue's Clues. Bekijk hier welke thema's er allemaal verkrijgbaar zijn.

 

Dit moet je in huis hebben voor een kinderverjaardag

Wat de feestartikelen betreft kom je met ballonnen en slingers een heel eind. Maar daarmee kun je nog geen feestje organiseren natuurlijk. Naast cadeautjes die voor je kind onmisbaar zijn is een taart een echte must have. Een verjaardagstaart hoe klein of groot dan ook zal in de ogen van je kind de verjaardag bijna compleet maken. Inderdaad bijna, want voor de puntjes op de ‘i’ wil je kind natuurlijk een paar verjaardagskaarsjes op de taart. Deze kaarsen moeten uitgeblazen worden en behoren tot één van de hoogtepunten van de verjaardag.

Alle must haves voor een kinderfeestje vind je in het assortiment van Feestartikelen.nl!