15 May 2020

Mickey Mouse kinderverjaardag

Ideeën voor een Mickey Mouse kinderverjaardag

 

Een Mickey Mouse kinderverjaardag wordt een groot feest! Het is namelijk helemaal niet moeilijk om een gezellig themafeestje rondom deze vrolijke muis en zijn vrienden te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke spelletjes, hapjes en versieringen die allemaal in het teken staan van Mickey Mouse? Met behulp van onze tips kun je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren en zullen de kinderen zich geen moment vervelen.

 

Smullen van Mickey Mouse hapjes

 

Hapjes vormen een belangrijke basis voor een Mickey Mouse kinderfeestje. Samen wat eten zorgt namelijk meteen voor een gezellige sfeer! Om de traktaties te laten passen bij het thema, kun je gebruikmaken van onze tips. Ten eerste is het mogelijk om de bekende vorm van Mickeys gezicht te gebruiken voor de hapjes. Maak bijvoorbeeld Disney-waardige pannenkoekjes, cupcakes, koeken, pizza’s en taart in de vorm van Mickey. Daarnaast kun je gebruikmaken van de herkenbare kleuren van Mickeys kleding, namelijk rood en geel. Hapjes zoals aardbeien, watermeloen, kaasblokjes, ananas en rode of gele M&M’s passen daarom perfect bij een Mickey Mouse kinderverjaardag. Smullen maar!

 

Dolle pret met Mickey Mouse spelletjes

Mickey Mouse is een vrolijke muis die houdt van plezier maken met zijn vrienden. Het hoeft daarom helemaal niet moeilijk te zijn om leuke spelletjes te bedenken die passen bij een Mickey Mouse themafeestje. Je kunt kiezen voor een zoekspelletje om het kinderfeestje mee te beginnen. Verstop voor ieder kind Mickey Mouse oren of een masker en laat ze deze gaan zoeken. Je kunt de kinderen om de beurt een hint geven waar ze moeten zoeken.

 

 

Hierna kun je een reeks korte Mickey Mouse spelletjes spelen, bijvoorbeeld in de vorm van een parcours. Begin door ieder kind een Mickey Mouse plaatje te geven en ze de kopie hiervan met een hengel op te laten pakken van de vloer. Dit kun je doen door aan de plaatjes en de hengel magneetjes vast te maken. Daarna moeten ze net doen alsof ze Donald Duck zijn en om een paar pionnen heen waggelen en net zoals Pluto op handen en voeten lopen. Door de kinderen deze opdrachten om de beurt uit te laten voeren kun je ze hier een hele tijd mee vermaken. Wanneer iedereen de opdrachten uitgevoerd heeft, kun je nog wat Mickey Mouse filmpjes opzetten om de kinderen weer tot rust te brengen.

 

Gezellige Mickey Mouse versiering

 

Het maakt niet uit of je het kinderfeestje in een schuur, woonkamer of feestzaal organiseert. Met behulp van Mickey Mouse versiering tover je iedere ruimte om tot een echte feestlocatie. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een feestelijke deurposter. Zo ziet iedereen meteen waar ze moeten zijn voor het Mickey Mouse feestje. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook bijpassende Mickey Mouse slingers en ballonnen om de verjaardag nog leuker aan te kleden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Mickey Mouse bordjes, bekertjes en tafelkleden om de hapjes er nog beter uit te laten zien. En wat dacht je van Mickey Mouse maskers en oren die je kunt gebruiken voor het zoekspelletje. Erg leuk. Op www.feestartikelen.nl kun je dan ook terecht voor de benodigdheden om jouw Mickey Mouse kinderverjaardag te organiseren.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »