28 Oct 2020

Kinderfeestje Thomas de Trein

Een kinderfeestje Thomas de Trein voor echte treinliefhebbers

 

Met een kinderfeestje Thomas de Trein krijgen kinderen gegarandeerd een leuke dag met elkaar. Kinderen zijn helemaal fan van tv-programma’s zoals Thomas de Trein. Een feestje met dit thema zorgt er dan ook voor dat iets dat ze leuk vinden de basis vormt van een geslaagde dag. Om ervoor te zorgen dat dit vrolijke treintje overal in terugkomt, kun je gebruikmaken van onze tips voor versiering, spelletjes, hapjes en bedankjes. Hiermee kun je de hele dag laten draaien om jouw jarige job en Thomas de Trein.

 

Spelletjes met treinen

 

Er zijn verschillende spelletjes met treinen te bedenken die passen bij het Thomas de Trein thema. Je kunt beginnen door de kinderen een trein te laten knutselen. Dit kunnen ze doen met behulp van eierdozen, wc-rolletjes, papier enzovoorts. Je kunt het natuurlijk ook groter aanpakken door ze dozen te geven waarmee een grote trein gemaakt kan worden. Daarna kun je een race houden waarbij de kinderen in teams verdeeld worden. Elk team krijgt twee vellen papier met daarop een rails. Steeds moet een kind van ieder team de overkant bereiken door de vellen papier te verleggen en zo een stap vooruit te komen. Het team dat het snelst is wint. Je kunt daarna ook nog een spelletje spelen waarbij de kinderen opdrachten krijgen van Thomas de Trein of een conducteur. Wanneer er bijvoorbeeld ‘Thomas de Trein (of conducteur) zegt: springen’ gezegd wordt, moeten de kinderen dit doen. Wordt er echter alleen maar ‘springen’ gezegd dan moeten ze stil blijven staan, anders zijn ze af. Het kind dat het langste volhoudt heeft gewonnen.

 

Thomas de Trein hapjes en bedankjes

 

Tijdens het kinderfeestje Thomas de Trein zullen de kinderen vast wel zin hebben om iets lekkers te eten. Je kunt je hapjes heel leuk tentoonstellen door bakjes te gebruiken van aluminiumfolie of karton en deze te beplakken met papieren raampjes en wielen. Ieder bakje vormt een deel van een trein. Je kunt de bakjes vullen met chips, kaas, worstjes, komkommer en snoepgoed. Ook kun je koekjes maken en daarop een afbeelding van een trein zetten. Deze kun je meegeven als bedankje aan het einde van de dag. Een taart met daarop een afbeelding van Thomas de Trein die je zelf maakt of besteld is het hoogtepunt van al dit lekkers.

Versiering van Thomas de Trein

 

Om naast de hapjes, bedankjes en spelletjes ervoor te zorgen dat het feestje past bij het Thomas de Trein thema kun je versiering gebruiken. Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor slingers van Thomas de Trein om in de feestruimte op te hangen. Daarnaast kun je hier kiezen voor bordjesservetten en feestzakjes om de hapjes goed tot hun recht te laten komen. Met een paar lampionnen of ballonnen in de kleuren rood, blauw en geel van Feestartikelen.nl zorg je dat de algemene kleuren van Thomas de Trein in de hele ruimte terug te zien zijn.

Met behulp van versiering van Thomas de Trein van www.feestartikelen.nl, onze tips en een beetje fantasie kun je zelf een kinderfeestje Thomas de Trein organiseren dat niet snel vergeten zal worden.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »