Wegens drukte bij ons én bij de post is er 1 dag vertraging.
19 Apr 2019

Kinderfeestje dinosaurus is populair thema

Een kinderfeestje Dinosaurus hoe organiseer je dat?

Kinderfeestje dinosaurus met uitnodigingskaartjes

Alles op de verjaardag komt in het teken van de dinosaurussen te staan: eten, drinken, spelletjes en de omgeving. Stuur de verjaardagsgasten op tijd een kinderfeestje dinosaurus uitnodiging en de pret begint al lang van tevoren. Zo’n feestje kan toch niet meer stuk? Is je kind bijna jarig en fan van dinosaurussen? Hieronder leuke tips voor een kinderfeestje dinosaurus.

 

Tips voor een kinderverjaardag in het thema dinosaurus!

Kinderfeestje dinosaurus met speelgoed dino's

Maak zelf een dinosaurus slagroomtaart met groene vulling erin en daarop een marsepeinen kop van een dinosaurus. Of zet dinosaurussen mini boven op de taart en serveer de kinderen een stuk gebak met een eigen dino poppetje. Bak samen groene koekjes tussen de spelletjes door of een heerlijke dino pannenkoek. Versier cupcakes in Dinosaurusstijl en eet deze dan lekker op!

Serveer de dinosaurustaart op een tafelkleed Dinosaurus met bekertjes en bordjes bedrukt met dinosaurussen en natuurlijk met daarbij een spannende dino servet. Dat wordt smikkelen en smullen in dinoland!

 

Tips voor spelletjes en uitjes

Spelletjes in dinosaurus stijl voor jong en oud! Laat jonge kinderen een dinosauruspuzzel maken of met kleine dinosaurussen spelen in de zandbak. Voer een dino-toneelstukje uit. Laat de kinderen hun favoriete dinosaurus knutselen of schilderen. Is de jarige al wat ouder? Ga dan op educatieve excursie naar een dino-museum. Bekijk de dinosaurussen in Naturalis, het Museon of het Omniversum. Nog een leuk idee is het dinosaurus bos van dierenpark Amersfoort! Daarnaast is in Zwolle ook een Dinopark geopend! Het heet Dinoland en heeft een indoor speelpark waar kinderen kunnen klimmen en klauteren en interactieve games kunnen spelen! Het doel van dit park is vermaak en educatie. Kan niet beter dus!

Blijf je thuis, dan is een dinosaurusspeurtocht in je woonwijk ook erg leuk om te doen. Zoek naar dino-eieren en /of dinobotten in je eigen tuin en geniet van dino lekkers en de super lekkere dino taart. Het belangrijkste is natuurlijk dat het kinderfeestje dinosaurus leuk is. Een spannende dinosaurusomgeving met feestelijke dinosaurusballonnen en slingers is dan al het halve werk! Als de kinderen moe zijn van het spelen, dan kun je met de kinderen een dino film kijken of digitale dinosaurusspelletjes spelen op de computer of tablet.

 

Leuke tips voor een dinosaurus traktatie

Kinderfeestje dinosaurus hangdecoratie

De jarige krijgt natuurlijk een dino cadeautje op zijn feestje, maar de gasten worden ook niet vergeten. U kunt de feestgangers na de kinderverjaardag een traktatie meegeven in de spannende dinosaurus feestzakjes. Stop daarin een stickervel met plaatjes van dinosaurussen uit de film Jurassic World en bijvoorbeeld Dinosaurus koekjes. Ook kunt u de eerder gebruikte mini dino’s meegeven als cadeautje. Maak van deze verjaardag een onvergetelijk feest door dit spannende kinderfeestje tot in de puntjes voor te bereiden! Ben je enthousiast geworden voor een kinderverjaardag in het thema dinosaurus?

 

Kinderfeestje dino slinger

Dan nog een laatste tip: Meer Dinosaurus feestdecoraties zijn verkrijgbaar bij Feestartikelen.nl. Verander de sfeer van uw huiskamer in een spannende dino omgeving met een grote deurposter van Jurassic World en verschillende andere decoraties. Blaas dinosaurus ballonnen en het feest is compleet! Neem gelijk een kijkje bij Feestartikelen.nl.

 

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »