• Lorem ipsum
29 Jan 2021

Jungle en safari kinderfeestje

Genieten tijdens een jungle en safari kinderfeestje

Met een jungle en safari kinderfeestje kan je de jarige een geweldige dag bezorgen. Bij veel kinderen zijn jungle dieren namelijk erg populair. Er is daarnaast ook een ruim aanbod met tips voor leuke spelletjes, hapjes en jungle versiering beschikbaar. Dit stoere kinderfeest biedt je dan ook een heleboel mogelijkheden.

 

Een leuke start

Wanneer het jungle en safari kinderfeestje van start gaat, is het tijd om de kinderen hun cadeautjes te laten geven. Dit kan je nog leuker maken door het in spelvorm te doen. Je laat ieder kind dan een dierengeluid raden. Wanneer ze het goede antwoord weten, mogen ze hun cadeautje geven. Zodra iedereen aan de beurt is geweest, kan je de kinderen de mogelijkheid geven om in echte jungle dieren te veranderen. Je kan ze bijvoorbeeld schminken, dierenmaskers geven of een verkleedpartijtje houden. Wanneer iedereen is veranderd in een tijger, leeuw, olifant, zebra of aap kan het feestje echt beginnen.

 

Tips voor leuke spelletjes

Er zijn genoeg ideeën om de kinderen met behulp van een parcours actief bezig te laten zijn. Laat ze bijvoorbeeld onder stoelen en tafels met daarover een donker kleed kruipen en vertel ze dat dit een slangengrot is. Daarna moeten ze over een smalle plank lopen en doe je alsof dit een brug boven een gevaarlijke krokodillenrivier is. Ook kan je zelf een kokosnoot maken van een bal door daar bruin papier omheen te doen. Laat steeds twee kinderen deze nepkokosnoot tussen hun buiken of ruggen houden terwijl ze zo snel mogelijk om een paar paaltjes heen moeten lopen.

 

Lekker een hapje eten

 

Van al die spelletjes zullen de kinderen wel honger gekregen hebben. Het is dan ook belangrijk om genoeg hapjes klaar te maken. Wist u dat er genoeg ideeën zijn deze ook nog eens bij het jungle en safari thema te laten passen? Maak bijvoorbeeld een slang van stukjes banaan met een chocoladetong en chocolade ogen. Daarnaast kan je ook een cake maken met daarin een zebrapatroon van chocolade. Om je aanbod met hapjes op een eenvoudige manier nog wat verder aan te vullen, zijn er ook genoeg tips. Maak bijvoorbeeld lianen van dropveters of zure matjes, koop een zak met schuimbanaantjes of kies voor koekjes met daarop afbeeldingen van jungle dieren.

 

Bijpassende jungle versiering

 

Hoewel de spelletjes en hapjes heel belangrijk zijn, kan een mooie aankleding niet ontbreken. Wist u dat een kinderfeestje heel makkelijk een jungle en safari thema krijgt met behulp van de juiste versiering? Bij Feestartikelen.nl kan je terecht voor bordjes, bekertjes of bijvoorbeeld tafelkleden met een tijger- of zebraprint. Daarnaast vind je hier ook genoeg ideeën om de rest van de ruimte aan te kleden. Wat vind je bijvoorbeeld van safari ballonnen, een hangdecoratie met jungle dieren of een opvallend selfiedecor? Je kan zelfs kiezen voor een opblaasbare zebra, giraffe, olifant of leeuw.
Bij www.feestartikelen.nl vind je dan ook verschillende benodigdheden om jouw jungle en safari kinderfeestje een unieke uitstraling te geven. Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »