• Lorem ipsum
11 Mar 2022

Inspiratie voor het vieren van een 18 jaar feest

18 Jaar verjaardag: vier de volwassenheid


Of je nu zelf 18 wordt of je kind, deze dag mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Immers, als je 18 wordt ben je voor de wet volwassen. Tijd om hierbij stil te staan met een groot feest. Maar voordat het zover is moet er nog heel wat voorbereidt worden. Om te beginnen moet je op zoek gaan naar een geschikte locatie. Dit kan je eigen huiskamer zijn, de achtertuin of een leuke zaal die je huurt. Bedenk vooraf hoeveel gasten je uit wil nodigen en of je er misschien een themafeest van wil maken. Hoe meer gasten, hoe groter de ruimte moet zijn. Bedenk vooraf ook wat je wil gaan doen. Wordt het een actief of meer een passief feest. Wil je jouw kind verrassen op de 18e verjaardag? Overweeg dan om een surprise party te organiseren met bijpassende 18 jaar verjaardag versiering.

 

Voorbereidingen voor een 18e verjaardag verjaardagsfeest

Heb je de perfecte locatie gevonden? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de verdere invulling van het feest. Begin met het bedenken van een thema, een bepaalde kleur en stijl. Stem de decoratie zoals ballonnen, tafeldecoratie en slingers af op de gekozen kleur. Bij Feestartikelen.be vind je diverse thema’s, stijlen en kleuren voor jouw droomfeest. Vergeet niet om de uitnodigingen in dezelfde stijl te kiezen. Verstuur de uitnodigingen op tijd, zodat niemand jouw verjaardag hoeft te missen. Natuurlijk mag iedereen weten dat jij eindelijk volwassen bent. Hang daarom gerust een grote vlag of een straatbanner op. Een bord voor de deur kan natuurlijk ook. Op die manier weet de hele buurt dat er een jarige job in de straat is.  Vergeet niet om voldoende eten en drinken te regelen.

 

Inspiratie voor een 18 jaar verjaardag

Met het kiezen van de kleur en stijl heb je al veel voorwerk gedaan. Nu begint de pret pas echt. Een avondje op een stoel zitten in een kringetje is veel te saai. Maak er een onvergetelijk feest van door bijvoorbeeld een echt diner te organiseren. Of maak er een dance party van. Of wat dacht je van een feest waarbij alles draait om het spelen van spelletjes? Leuke bordspellen zijn onder andere 30 Seconds, Twister of Hint. Maar ook grappige spelletjes zoals stoelendans, blik gooien of zaklopen (afhankelijk van de locatie en de beschikbare ruimte) vallen altijd in de smaak. Omdat telefoons zo belangrijk zijn mag een echte fotohoek met bijbehorende photoprops niet ontbreken. Zijn er alleen meiden uitgenodigd? Dan kun je er een beautyfeestje van maken, met een nagelstyliste, iemand die haren doet en iemand die een beautybehandeling verzorgt. Voor jongens is het leuk om spannende activiteiten te plannen zoals een (online) Escape room.

Bij Feestartikelen.be hebben we alles in huis voor een onvergetelijke 18e verjaardag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »