Bekijk onze super aanbiedingen! OP IS OP Klik hier
  • Lorem ipsum
17 Nov 2021

Ideeën en tips voor 30 jaar verjaardag

30 Jaar feest: tijd voor een girls or man party

 

De meeste mensen van je vriendenkring hebben nu waarschijnlijk al een partner en misschien zelfs al kinderen. Voor een extra speciale 30ste verjaardag kun je er daarom het beste voor kiezen om er een girls or man only feest van te maken. Lekker ouderwets, alleen met je vriendinnen of vrienden bij elkaar komen. Even geen omkijken naar de partner of kinderen, maar gewoon genieten van het samenzijn.

Doe allemaal leuke meiden dingen samen of neem de hele meute mee naar een lekker restaurant om te genieten van heerlijk eten en drinken. Het vieren van een themafeest in een speciaal daarvoor gehuurde zaal behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Omdat er veel thema’s zijn waaruit je kunt kiezen bij Feestartikelen.nl, kun je je helemaal uitleven. Vier een eighties feestje of kies voor het thema jaren 90. Op die manier maak je jouw feestje onvergetelijk.

 

Verjaardag 30 jaar tips

Wie zegt dat je je moet beperken tot het vieren van je verjaardag in de avond? Verschuif je verjaardagsfeestje gewoon naar het weekend en maak er een complete feestdag van. Begin in de ochtend met het laten bezorgen van een uitgebreid ontbijt. Nodig vrienden of vriendinnen uit en zorg dat de 30 jaar versiering past bij jou, de omgeving en het gekozen thema.

Bij mooi weer kun je er een tuinfeestje van maken, is het minder mooi dan wordt je woonkamer gewoon veranderd tot feestruimte. Je kunt natuurlijk ook gewoon een weekendje weggaan met je beste vriendinnen of vrienden. Versier de bungalow met ballonnen en slingers, bestel een taart en je dag kan al niet meer stuk.

 

Ideeën voor leuke activiteiten 30ste verjaardag

30 worden saai? Niet als het aan Feestartikelen.nl ligt! Je kunt jouw feestje namelijk opleuken met allerlei activiteiten. Wat dacht je van het bestellen van catering? Of bestel een uitgebreid diner. Of maak er een spelletjesavond van met ouderwetse bordspellen of kies voor grappige spelletjes zoals het Cup Stack spel, blik werpen of ga ‘bowlen’ met lege flessen en een bal. Een foto hoekje met grappige party photo props mag natuurlijk niet ontbreken.

Nu je toch een feest zonder man/vrouw en kinderen viert kun je je helemaal uitleven. Laat iedereen verkleed naar het feest komen, zet muziek op uit je jeugd en los. Je kunt natuurlijk ook een high tea middagje organiseren, talentenjacht doen, karaoke of met z’n allen een leuke workshop volgen. Ga kano varen, boek een boottocht (vergeet niet om de 30 jaar decoratie mee te nemen!), organiseer een heerlijke picknick in het park of maak er een wellness dagje van.

Niets is te gek voor je 30ste verjaardag. Bij Feestartikelen.nl vind je in het voordelige assortiment slingers, ballonnen en nog veel meer voor een onvergetelijke 30 jaar verjaardag.

Heel veel plezier!
Anja Laemers