• Lorem ipsum
02 Jan 2021

Hawaii themafeest

Een avond in tropische sferen tijdens een Hawaii themafeest

Het zonnige Hawaii is een droombestemming die vaak wordt gekozen als inspiratie voor een themafeest. Een verjaardag, trouwfeest, jubileum of andere gelegenheid krijgt hierdoor een paradijselijke sfeer, waardoor een Hawaii themafeest garantie geeft voor een betoverende avond. In dit artikel vind je tips voor hapjes, drankjes, themafeestversiering en spelletjes om jouw gasten het gevoel te geven dat ze op Hawaii zijn beland zodra ze het huis of de feestzaal binnenstappen.

 

Een themafeest begint bij de uitnodiging

 

Wanneer de gasten een uitnodiging krijgen kunnen ze met veel plezier gaan uitkijken naar het feest, waardoor dit een onmisbaar onderdeel van je Hawaii themafeest is. Om trouw te blijven aan het Hawaii thema kun je kiezen voor een uitnodiging in de vorm van een slipper, ananas of palmboom. Hierop kun je meteen de dresscode vermelden, zodat iedereen straks rondloopt in raffia rokjes, zomerjurkjes, blouses met bloemenprint en zwembroeken. Bij de uitnodiging kun je ook een bloemenslinger stoppen die bij de outfit gedragen kan worden, maar deze kun je ook pas op het feest overhandigen.

 

Tropische hapjes en drankjes om van te smullen

Zodra iedereen op de hoogte is van het aankomende Hawaii themafeest kun je jezelf bezighouden met de hapjes en drankjes die de gasten voorgeschoteld krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijsthee of een smoothie met vers fruit zoals ananas en aardbeien? Voor een lekkere cocktail kun je Blue Hawaiian met blue curacao, ananas, kokosmelk en rum maken. Tussendoor kun je de gasten ook wat lekkers te eten geven, zoals een kip- of gambaspiesje van de barbecue of een pizza Hawaii. Zet ook zeker wat hapjes zoals ananas, watermeloen en ander vers fruit klaar. Door dit in een uitgeholde ananas, watermeloen of kokosnoot te serveren blijf je op een hele makkelijke manier trouw aan het thema.

 

Spelletjes die passen bij het Hawaii thema

 

De gasten zullen het op je Hawaii themafeest prima naar hun zin hebben wanneer ze dansen op paradijselijke muziek en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Je kunt de avond echter nog gezelliger maken door leuke spelletjes te bedenken. Door de gasten te laten limbodansen in hun tropische outfits zullen ze zich al een hele tijd vermaken. Je kunt ook een kokosnotenrace houden door teams samen te stellen, waarvan iedereen een afstand moet afleggen terwijl ze een lekke kokosnoot vasthebben. Het team dat het meeste water in de bak krijgt heeft gewonnen. Later kan iedereen ook nog meedoen aan een wedstrijdje hoela hoepen, waarbij degene die dit het langst volhoudt een leuke prijs krijgt.

 

Hawaii versiering voor een paradijselijke sfeer

Om je Hawaii themafeest nog sfeervoller te maken kun je gebruik maken van themafeestversiering. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld tafelkleden, vlaggenlijnen, lampionnen en tafeldecoraties om het Hawaii thema meteen op te laten vallen aan iedereen die binnenkomt. Kies je daarnaast ook nog voor scenesetters en deur- of muurposters van www.feestartikelen.nl, dan zou je bijna vergeten dat je nog steeds in het regenachtige Nederland bent wanneer je de paradijselijke feestlocatie binnenstapt. Wil je ook dat er leuke foto’s gemaakt kunnen worden op het feest? Door te poseren met opblaasbare palmbomen, ijsjes, apen, papegaaien en bananen moet dit zeker lukken. Op die manier creëer je met een beetje Hawaii versiering van Feestartikelen.nl heel eenvoudig een stukje paradijs in een feestzaal of je eigen huis.