Wegens drukte bij ons én bij de post is er 1 dag vertraging.
18 Dec 2017

Goochel kinderfeestje

Een goochel kinderfeestje voor een magische verjaardag

Is jouw zoon of dochter gek op goochelen? Kijkt hij of zij altijd met veel bewondering naar goochelaars? En worden er misschien wel zelf trucs uitgeprobeerd? Dan kun je jouw kind een geweldig kinderfeestje geven in het thema goochelen! Met behulp van onze tips voor decoratie, spelletjes en hapjes behaal je eenvoudig een mooi resultaat.

 

Een kinderfeestje vol goocheltrucs

 

Vanaf het moment dat jouw kind zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt met bijpassende uitnodigingen, kan het voorbereiden gaan beginnen. Je kunt een hele middag vol plannen met leuke goocheltrucs waarmee de kinderen zich prima zullen vermaken. Natuurlijk is het mogelijk een goochelaar uit te nodigen voor een echte goochelshow, maar je kunt het ook kleiner aanpakken. Je kunt namelijk beginnen met het afspelen van Youtube-filmpjes waarin eenvoudige goocheltrucs worden uitgelegd. Na het zien van ieder filmpje kunnen de kinderen de trucs zelf gaan uitproberen. Zorg er wel voor dat je de trucs zelf al getest hebt, zodat je zeker weet dat deze niet te moeilijk zijn. Ook is het natuurlijk belangrijk om de juiste spullen in huis te hebben. Gelukkig kunnen een heleboel trucs uitgevoerd worden met alledaagse producten, zoals bananen, ballonnen en paperclips. Wanneer de kinderen hun trucs geoefend hebben kunnen ze een echte goochelshow opvoeren. Je kunt vragen of de ouders een uur voordat het kinderfeestje afgelopen is al komen, zodat de kinderen een echt publiek hebben om hun nieuwe trucs aan te laten zien.

 

Magische hapjes en drankjes

 

Tussen al het goochelen door moet er natuurlijk ook tijd vrijgemaakt worden om wat lekkers te eten en te drinken. Je kunt onder andere kleine flesjes vullen met een felgekleurde ranja. Door hier een sticker met ‘goochel drankje’ op te plakken past het heel leuk bij het goochel thema. Verder kun je popcorn uitdelen in bakjes die je met papier laat lijken op een hoge hoed. Door er een paar papieren konijnenoren uit te laten steken wordt dit hapje nog leuker! Ook kun je bakjes op tafel zetten met daarin stukjes fruit of snoep. Door de bakjes te versieren met speelkaarten zijn ze heel geschikt voor dit thema kinderfeestje. Daarnaast is de taart ook erg belangrijk. Het uitdelen van de taart is natuurlijk één van de hoogtepunten van een kinderfeestje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een taart in de vorm van een speelkaart of een hoge hoed. Dat wordt smullen!

 

Een versierde goochel verjaardag

 

Het goochel thema komt nog duidelijker naar voren wanneer je de ruimte mooi maakt met bijpassende goochel versiering. Je kunt bijvoorbeeld een enorm gordijn weghangen dat opzij geschoven wordt wanneer de kinderen opkomen om hun trucs te doen. Hierdoor lijkt het alsof ze meedoen met een echte goochelshow! Verder kun je de feestruimte er gezellig uit laten zien met lampionnen en slingers van Feestartikelen.nl. Je vindt daar tafelkleden, bordjes, bekertjes en servetten met goochelattributen. Zo ontkomen de kinderen ook tijdens het eten en drinken niet aan het leuke goochel thema. Wanneer ze weer naar huis gaan kun je ze nog wat snoepjes in een feestzakje  meegeven zodat ze thuis lekker kunnen nagenieten. Zo kan www.feestartikelen.nl je helpen om een prachtig goochel kinderfeestje te geven.

Heel veel plezier met dit leuke thema voor jongens en meisjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »