27 Aug 2021

Een neon verjaardag scoort altijd

Val op tijdens een neon party

Wil je een feest organiseren dat een hele andere sfeer heeft dan de meeste themafeesten? Denk dan eens aan een neon party! Een feest rondom dit thema is super makkelijk te organiseren, maar heeft wel een enorm effect. Jouw feest springt er gegarandeerd uit voor je familie en vrienden en het levert super leuke foto’s op. Wil je weten hoe je het beste een neon feest kunt organiseren? Lees dan eens verder voor handige tips om van de locatie, kleding en versiering een succes te maken.

De basis van een geslaagde neon party

Wil je een succesvolle neon party organiseren? Dan is het belangrijk om de basis meteen goed te hebben. Voor het beste effect is het namelijk heel leuk om blacklight te gebruiken en de mensen neon kleding te laten aantrekken. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleding van de mensen licht geeft! Je kunt daarbij ook glowsticks uitdelen om de outfit nog meer op te laten vallen. Dit geeft een hele mysterieuze, leuke sfeer waardoor jouw feest meteen hartstikke gezellig is. Je kunt het nog leuker maken door een tafel in te richten waar mensen zich kunnen opmaken en op elkaar kunnen tekenen met speciale neon make-up en body paint. Het is zelfs mogelijk om een make-up of body paint artist in te huren die de mooiste neon creaties kan maken op jouw gasten. Bijzondere foto’s van jouw feest zijn dan zeker gegarandeerd!

Neon hapjes en drankjes

Natuurlijk kunnen lekkere hapjes en drankjes op een feest niet ontbreken. Je kunt normale hapjes en drankjes regelen, maar het is nog leuker wanneer je deze bij het thema laat passen. Je kunt bijvoorbeeld cakes maken met neon kleurstof. Er is zelfs glow in the dark kleurstof te verkrijgen! Zo geven jouw cupcakes licht in het donker. Wil je ook wat drankjes maken die passen bij het thema? Dan kun je tonic water gebruiken. Hier zit een stofje in dat licht geeft onder blacklight. Een lekkere gin & tonic wordt op een neon party daardoor meteen een succes! Wanneer je nog meer glow in the dark hapjes en drankjes wil maken kun je natuurlijk ook gebruik maken van tonic water of glow in the dark kleurstof. Hierdoor zijn er een heleboel leuke mogelijkheden! Wil je liever geen glow in the dark? Dan kun je ook gebruik maken van felle neon kleuren om de hapjes en drankjes er toch nog uit te laten springen.

Felle neon versiering 

Je weet nu hoe je de mensen en de hapjes en drankjes op het feest er top uit kunt laten zien. Het enige wat je nu nog moet regelen is de juiste versiering. Bij Feestartikelen.nl vind je veel verschillende soorten neon versiering. Je vindt hier ballonnen, bekertjes, bordjes, tafelkleden, slingers en vlaggenlijnen in felle kleuren. Vooral de kleuren geel, groen, roze en oranje zijn populair en vallen heel goed op! Je vindt bij Feestartikelen.nl ook bordjes voor de tafel met hapjes, neon kaarsjes voor op de taart en een flamingo led light voor aan de muur. Neon make-up, body paint en accessoires kun je hier ook vinden zodat je helemaal klaar bent voor jouw neon themafeest. Bij www.feestartikelen.nl kun je dus terecht voor de juiste versiering voor jouw themafeest!

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »