• Lorem ipsum
14 Jul 2021

Een leuk Peppa Pig feestje voor jouw peuter

Peppa Pig is een super thema voor een kinderfeestje. Dit vrolijke varkentje en haar vriendjes zijn hartstikke populair bij peuters. Grote kans dat jouw kind dan ook hartstikke enthousiast wordt van een Peppa Pig kinderfeestje! Er zijn genoeg mogelijkheden op het gebied van spelletjes, eten en Peppa Pig versiering om er een geslaagd feestje van te maken waarbij dit thema duidelijk aanwezig is. We helpen je alvast door wat leuke tips op te sommen. Zo kun je binnen een mum van tijd een geweldig kinderfeest gepland hebben!

Activiteiten met Peppa Pig als thema

Tijdens het kinderfeestje wil je de peuters natuurlijk bezighouden met leuke spelletjes en activiteiten. Het is helemaal leuk als deze te maken hebben met het thema Peppa Pig. Je kunt ervoor kiezen om populaire spellen wat aan te passen zodat deze bij het onderwerp passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ezeltje prikje, maar dan met Peppa? Je kunt een afbeelding van Peppa Pig afdrukken en kinderen geblinddoekt bij haar een feestmuts laten opzetten. Je kunt daarna een leuke speurtocht organiseren, waarbij de kinderen op zoek moeten gaan naar Peppa en haar vriendjes. Later kun je de kinderen ook nog even laten knutselen. Met een wc-rolletje, muizentrappetjes van papier en een kleurplaat van Peppa kunnen ze zelf hun eigen versie van het vrolijke varkentje maken. Wanneer de kinderen klaar zijn met knutselen en spelen kun je natuurlijk altijd nog een aflevering van Peppa Pig opzetten om het feestje rustig af te sluiten.

Eten en drinken tijdens een Peppa Pig kinderfeestje

Op de dag van het kinderfeestje moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Het is extra leuk wanneer je dit bij het thema laat passen. Natuurlijk is het mogelijk om bijvoorbeeld koekjes te maken of een verjaardagstaart met Peppa’s gezicht erop. Wil je het wat simpeler houden? Dan zijn er gelukkig ook bordjes en drinkbekertjes te vinden van Peppa Pig. Door deze te gebruiken krijgt het eten en drinken automatisch een Peppa Pig thema. Er zijn ook partybags beschikbaar die passen bij het thema. Aan het einde van het feestje kun je dus ook nog wat lekkers mee naar huis geven in een bijpassend zakje. Je kunt het dus zo uitgebreid maken als je zelf wilt!

Peppa Pig versiering voor een geslaagd feestje

De feestlocatie wordt meteen een stuk gezelliger wanneer het mooi versierd is. Bij Feestartikelen.nl vind je een heleboel Peppa Pig versiering voor geslaagde themafeesten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bijpassend tafelkleed met servetjes, borden en bekertjes zodat er in stijl gegeten en gedronken kan worden. Verder heeft Feestartikelen.nl Peppa Pig slingers en ballonnen om er een gezellig feestje van te maken. Er zijn zelfs uitnodigingskaartjes van dit thema aanwezig om alles tot in de puntjes geregeld te hebben. Op Feestartikelen.nl vind je dus genoeg Peppa Pig versiering om er een succesvol themafeest van te maken voor jouw jarige peuter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »