05 Feb 2021

Disney kinderfeestje

Disney kinderfeestje altijd leuk

Disney Kinderfeestje met Disney maskers

Jongens en meisjes kunnen zich helemaal uitleven tijdens een Disney kinderfeestje. Met behulp van verschillende Disney tips zijn er namelijk verschillende spelletjes, hapjes, drankjes en versieringen te vinden zijn die passen bij dit thema. Hierdoor voelt ieder kind zich een echte Disney held, waardoor niemand zich zal vervelen. Tijdens een Disney kinderfeestje heeft de jarige dan ook de tijd van zijn of haar leven.

 

Een gezellig welkomstspelletje

Zodra ieder kind op het feestje aanwezig is, kan je beginnen met een welkomstspelletje. Het geven van de cadeautjes kan namelijk in spelvorm gebeuren wanneer je ballonnen ophangt met in iedere ballon de naam van een kind. Als eerste zal de jarige een ballon kapot prikken, waarna degene wiens naam in deze ballon zit zijn of haar cadeautje mag geven. Daarna kan hij of zij de volgende ballon kapot prikken tot iedereen aan de beurt geweest is.

 

Disney tips voor nog meer leuke bezigheden

 

Er zijn een heleboel andere bezigheden te verzinnen om de kinderen te vermaken. Je kan ze bijvoorbeeld omtoveren tot echte Disney figuren door ieder kind Mickey of Minnie Mouse oren, een prinsessenjurk of prinsenpak te geven. Daarnaast kunnen meisjes kus de kikker spelen door wat lippenstift op te doen. Hierna moeten ze proberen de kikker op een vel papier aan de muur een kus te geven terwijl ze geblinddoekt zijn. Wanneer dit lukt krijgen ze een kikkersnoepje. Tegelijkertijd kunnen de jongens een spelletje spelen waarbij ze geblinddoekt met plastic zwaarden een piñata in de vorm van een draak kapot moeten maken. Wanneer de kinderen hiermee klaar zijn kunnen ze gezamenlijk nog een speurtocht doen waarbij ze Minnie en Mickey Mouse moeten vinden. Dit doen ze door raadsels die te maken hebben met Disney figuren op te lossen.

 

Even lekker iets eten

 

Na al die spelletjes zullen de kinderen wel honger gekregen hebben. Het is dan ook belangrijk om verschillende lekkere hapjes uit te delen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan cupcakes met daarop een toef waarin je een afbeelding van een Disney prinses zet. Hierdoor lijkt het alsof de toef een grote, brede jurk is. Daarnaast kan je op deze toef ook twee ronde koekjes zetten waardoor deze lijken op Mickey Mouse oren. Wil je liever toch nog iets anders aan de kinderen geven? Dan kan je zelf kleine pizza’s maken in de vorm van een kroontje. Door hierbij ook wat chips of popcorn op tafel te zetten, hebben de kinderen genoeg te snoepen.

 

Onmisbare versieringen

 

Wist je dat bijpassende Disney versiering het feestje nog gezelliger kan maken? Hierdoor krijgen de kinderen bij binnenkomst meteen al met het thema te maken. Je kan bijvoorbeeld mooie slingers en ballonnen van Feestartikelen.nl ophangen met daarop Mickey en Minnie Mouse, Katrien en Donald Duck, Nemo, Toy Story of Disney prinsessen. Ook vind je bij Feestartikelen.nl wanddecoratie en tafelkleden om het thema nog meer op te laten vallen. Als laatste is het ook mogelijk om de kinderen in Disney stijl te laten eten en drinken door borden en bekers te nemen die passen bij het thema. Op www.feestartikelen.nl vind je dan ook een heleboel Disney versiering om de jarige een onvergetelijk feestje te geven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »