• Lorem ipsum
14 Dec 2022

De leukste spelletjes voor een gezellige middag of avond

Compacte spelletjes, groot speelplezier

Heb je geen grote kast of veel opbergruimte, maar wil je wel een paar leuke spelletjes op voorraad hebben? Kies dan voor een paar compacte spelletjes die net zo leuk zijn als de grote versie. Het voordeel van de compacte spelletjes is dat ze veel goedkoper zijn dan de originele spelleen, maar je deze spellen ook heel goed kunt gebruiken voor een spelletjesmiddag. Op die manier kun je meerdere groepen kinderen aan een grote tafel zetten om verschillende spelletjes met elkaar te spelen. Zijn ze klaar? Dan schuiven ze een paar stoelen op om een ander spelletje te doen. Juist omdat de spelletjes oorspronkelijk ontworpen zijn als reisspelletjes zijn deze niet alleen compact maar kunnen deze ook tegen een stootje. Ideaal als je een kinderfeestje hebt en er flink gestoeid en gelachen wordt tijdens het spelen. Wat reisspelletjes betreft heb je bij ons ruime keuze. Wat dacht je van het klassieke Mens-erger-je-niet? of het enige echte Ganzenbord?

 

De leukste spelletjes voor een gezellige middag of avond

Staat er een gezellige spelletjesavond op de planning? Dan mogen de leukste spelletjes voor het hele gezin niet ontbreken. Gelukkig vind je hiervan genoeg in ons assortiment. Het leukste van alles is dat je er werkelijk alle kanten mee op kunt. Speel je binnenshuis? Kies dan bijvoorbeeld voor Disney ganzenbord of Spraakverwarring. Bij mooi weer is het ook een leuk idee om de spelletjesmiddag naar buiten te verplaatsen. De middag wordt dan echt gezellig met de verschillende outdoor games. De keuze is reuze en er is voor alle leeftijden leuk speelgoed te vinden. Ga de competitie aan tijdens een spelletje blikgooien, speel boter, kaas en eieren of doe een potje Crazy midgetgolf. Je kunt het nog leuker maken als je er een wedstrijdelement in gooit. Koop wat leuke prijzen die je klaar zet voor de winnaars. Op die manier wordt de spelletjesmiddag nog leuker.

 

Spelletjes voor de allerkleinsten

Een spelletjesmiddag of -avond is niet alleen voor ouders en oudere kinderen leuk. Ook voor en met kleine kinderen is er voldoende keuze om er een gezellige tijd van te maken. Kleine tip: jonge kinderen kunnen zich minder lang concentreren en raken al snel afgeleid. Wil je meerdere spelletjes spelen? Hou dan tussendoor pauze. Stem de keuze af op de interesses van je kind en zorg dat de spelletjes niet al te lang duren. Merk je dat je kind geen zin meer heeft? Stop er dan gewoon mee en ga iets anders doen om het gezellig en leuk voor iedereen te houden. Voor jongere kinderen zijn vooral spelletjes zoals memory of een leuke puzzel ontzettend leuk. Deze duren qua tijd ook niet te lang. Ook spelletjes zoals domino en onze Memo Maxi spellen zullen gegarandeerd in de smaak vallen.

 

De leukste spelletjes vind je bij Feestartikelen.nl!