December aanbiedingen! Spelletjes, speelgoed en feestartikelen! Kijk in de SALE!
  • Lorem ipsum
15 Feb 2022

De leukste cadeautips voor kinderen tot 6 jaar

Of het nu voor een verjaardag of gewoon voor de aardigheid is, dit zijn de leukste cadeautips voor kinderen tot 6 jaar. Van memory tot leuke knutselspullen voor de jongsten. Doe inspiratie op voor je (klein) kind en verras hem of haar met een leuk cadeau.

 

Spelletjes cadeautip voor kinderen tot 6 jaar

Kinderen ontdekken de wereld door te spelen. Dat spelen kun je in eerste samen met je kind doen en als het ouder wordt kunnen kinderen samen spelletjes spelen. Hoe ouder ze worden hoe moeilijker de spelletjes bovendien mogen zijn. Laat je kind kennis maken met makkelijke spelletjes waar niet te veel aandacht voor vereist is. Kies voor spelletjes die ook wat design betreft helemaal passen bij de belevingswereld van je kind. Is je kind dol op dieren? Dan is een dierenmemory of kwartet een leuk idee. Ook leerspelletjes zijn voor kinderen vanaf 2 en 3 jaar ontzettend leuk. Op die manier kunnen kinderen spelenderwijs leren en dat is goed voor de ontwikkeling. Natuurlijk mag pret niet ontbreken en kunnen kinderen ook lol hebben tijdens het spelen. Denk maar aan een Bed vol vlooien of een spelletje vissen hengelen. Voor kinderen vanaf 4 jaar kun je onder andere Woezel en Pip domino, memory en kwartet introduceren. Vind je kind Woezel en Pip niets? In ons assortiment vind je ook leuke spelletjes van Paw Patrol in allerlei uitvoeringen.

 

Creatieve cadeautips voor kinderen tot 6 jaar

Naast spelen is het voor kinderen ook belangrijk om creatief bezig te zijn. Door creatief bezig te zijn krijgen kinderen de mogelijkheid om hun fantasie te gebruiken en de motoriek te stimuleren. Dat zijn belangrijke onderdelen van het opgroeien. Je hoeft niet per se met je kind aan tafel te zitten om te knutselen, maar je kunt je kind simpelweg verrassen met potloden en stiften of Hamertje Tik.  Of geef je kind verf en klei om zelf aan de slag te gaan. Vooral klei is ontzettend populair onder kinderen. Lekker kneden en klieren om vervolgens iets te maken dat helemaal overeenkomt met hun belevingswereld. Je kunt je kind voor een verjaardag natuurlijk nog veel meer creatieve dingen geven. Kijk gerust eens rond het assortiment knutselspullen, waar je de leukste cadeautjes vindt voor kinderen tot zes jaar.

 

Cadeautip: dit is het leukste speelgoed voor peuters en kleuters

Of je nu op zoek bent naar een kleinigheid of uit wil pakken met een groot cadeau voor een verjaardag, dan is speelgoed altijd een goed idee. Let er bij de aanschaf wel op dat je kind niet te snel uitgekeken is op het cadeau. Zorg ervoor dat het gekozen stuk speelgoed geschikt is voor de leeftijd en past bij de interesses van je kind. Overigens is speelgoed niet alleen leuk voor gebruik binnenshuis, ook buiten kun je de leukste outdoor games spelen. Bonustip dus als je kind in de lente en zomer jarig is en je op zoek bent naar leuk speelgoed voor hem of haar.

De leukste cadeautjes voor peuters en kleuters vind je bij Feestartikelen.nl!