December aanbiedingen! Spelletjes, speelgoed en feestartikelen! Kijk in de SALE!
  • Lorem ipsum
22 Feb 2022

De leukste cadeautips voor kinderen tot 10 jaar

Cadeautips voor de knutselfan

Vooral meisjes zijn en blijven tot in de vroege tienerjaren dol op knutselen. En dat begrip kan heel wijd gezien worden. Van het maken van ringen en armbanden met een SES knutselpakket tot verven en kleien met echte klei en schilderdoeken. Niet zo gek, want met knutselen kun je al je creativiteit kwijt en daarnaast is het de tijd bij uitstek om lekker met elkaar te babbelen. Overigens zijn knutselspullen als cadeau niet alleen geschikt voor meisjes. Er zijn ook tal van jongens die graag kleien en verven of ervan houden om dingen in elkaar te zetten met een leuke bouwset. Misschien is zelf bouwen niet direct het eerste waar je aan denkt als het om knutselen gaat, maar het valt wel onder creatief bezig zijn. Want zeg nou zelf: het is toch hartstikke stoer om je eigen voertuig in elkaar te zetten? Of knutsel je eigen robot in elkaar. Wat knutselspullen betreft zijn de mogelijkheden ontzettend groot, zodat je gegarandeerd slaagt voor een cadeau voor een kind tot 10 jaar.

 

Speelgoed de leukste cadeau tips voor kinderen tot 10 jaar

De meeste kinderen vinden het ontzettend tof om speelgoed cadeau te krijgen. Of het nu voor de verjaardag of de feestdagen is, speelgoed kan eigenlijk altijd, het hele jaar door. Stem de keuze voor het speelgoed wel goed af op het kind. Let daarbij op speciale wensen, de leeftijd en natuurlijk interesses. Het fijne is dat je hier werkelijk alle kanten mee op kunt. Kies bijvoorbeeld voor Diamond Painting als het kind creatief is of juist af en toe rust nodig heeft. Ook puzzels zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Puzzels zijn zeker een leuk tijdverdrijf in de herfst en winter als het buiten vroeg donker is en de dagen kouder zijn. Maar in de zomer als het warm is, is het ook heerlijk om in de schaduw of binnen in huis een leuke puzzel te maken. Onder speelgoed valt ook bouwspeelgoed dat je in ons assortiment vindt. Niets zo leuk als je eigen knikkerbaan in elkaar zetten, zelf een dinoskelet bouwen of een racebaan naar eigen wens samenstellen.

 

Spelletjes als cadeau voor een verjaardag scoort altijd

Naast de eerder genoemde cadeautips zoals knutselspullen en speelgoed kun je de jarige natuurlijk ook verrassen met een spelletje. Het leuke van spelletjes is dat je deze altijd met meer mensen moet spelen, waardoor je kind extra aanspraak krijgt. Ideaal dus als er broertjes of zusjes zijn of je kind geregeld vriendjes en vriendinnetjes over de vloer krijgt. Daarnaast zijn spelletjes perfect voor een avondje met het gezin. Overigens zijn er niet alleen spelletjes voor gebruik binnenshuis. Want ook buiten kun je de leukste outdoor games spelen. Outdoor games zoals blikgooien, zaklopen, maar ook outdoor darts en boter, kaas en eieren zorgen gegarandeerd voor veel pret.

De leukste cadeautjes voor kinderen tot 10 jaar vind je bij Feestartikelen.nl!
Heel veel plezier!