• Lorem ipsum
20 Mar 2021

Buiten spelen met het leukste buitenspeelgoed

Samen met het gezin genieten in de tuin

Of het nu lente is of hartje zomer, als je een tuin hebt is niets leukers dan samen met je gezin genieten in de tuin. In plaats van dat iedereen met zijn of haar eigen dingen bezig is kun je samen spelen in de tuin. Daarvoor hoef je overigens niet de zandbak in te duiken. Dankzij het leuke buitenspeelgoed uit ons assortiment kun je zelfs tieners van de stoel af krijgen. Er is een ruime keuze in verschillend speelgoed en buitenspelletjes. Ga bijvoorbeeld samen bowlen. Spreek vooraf af hoeveel rondes jullie spelen en hoe de winnaar bepaald wordt. Zijn jullie dol op bordspellen? Dan kun je dat ook heel makkelijk naar buiten verplaatsen, bijvoorbeeld met het Yatze outdoor game. Maak de middag met je gezin compleet door deze af te sluiten met een heerlijke barbecue.

Kinderfeestje in de tuin met buitenspeelgoed

Is je kind binnenkort jarig? Is het mooi weer? Overweeg dan eens om het kinderfeestje in de tuin te vieren. Het voordeel is dat kinderen zich in de tuin perfect uit kunnen leven, vooral als je diverse buitenspeelgoed in huis hebt. Je kunt de kinderen zelf laten spelen met alle speelgoed of je organiseert leuke wedstrijden. Laat de kinderen bijvoorbeeld zaklopen. De winnaar mag natuurlijk een kleinigheid uitzoeken uit een zakje met uitdeel speelgoed. Is het echt hartje zomer?  Zet dan een zwembad in de tuin waar de kinderen kunnen ravotten en spelen. Ook bijzonder geliefd bij kinderen is het gebruik van waterpistolen. Daarmee kun je ook verschillende spelletjes en activiteiten bedenken. Vergeet niet om zonnebrandcrème in huis te hebben. Door het water verbranden kinderen namelijk sneller. Zorg bovendien voor genoeg drinken en wat lekkers. Want al dat buiten spelen kost veel energie.

Buitenspeelgoed voor thuis en onderweg

Helaas zijn de warme en zonnige dagen in Nederland schaars. Dus als het eenmaal mooi weer is moet je er optimaal gebruik van maken. Het maakt daarbij niet uit of je een tuin of een balkon hebt. Je kunt zelfs voor je huis zitten, in een park, op het strand of in de speeltuin. Om te voorkomen dat je kind al snel weer naar binnen wil moet je voor afleiding en vermaak zorgen. Dit doe je door de aanschaf van buitenspeelgoed. Buitenspeelgoed dat geschikt is voor kleintjes, tieners en volwassenen. Zodat werkelijk iedereen zich volop vermaakt. Het speelgoed is stevig, bestand tegen een stootje en bovendien deels gemaakt van hout. Goed verpakt, dus kun je al ons buitenspeelgoed makkelijk overal mee naar toe nemen. Ook als je gaat kamperen een echte aanrader!

Benieuwd wat wij te bieden hebben op het gebied van buitenspeelgoed? Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Je kunt ook winkelen via Facebook en Instagram.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »