• Lorem ipsum
12 Feb 2021

Bruiloft tips voor een bijzondere dag

Een bruiloft om nooit te vergeten

 

Met behulp van deze blog geven we je bruiloft tips en hopen we zo wat vragen te beantwoorden. Een eigen bruiloft is iets waar veel mensen over dromen. Wanneer het dan eindelijk zover is, kunnen de vele mogelijkheden nogal overweldigend zijn. Willen we het uitgebreid gaan vieren, met wat voor decoraties gaan we de locatie versieren, wat geven we de gasten te eten en zullen we een vrijgezellenfeest houden? Dit zijn zomaar vragen die je te binnen kunnen schieten wanneer de grote dag steeds dichterbij komt.

 

Tijd voor het vrijgezellenfeest

T-shirt-vrijgezellenfeest

 

Een vrijgezellenfeest kan voordat iemand gaat trouwen een erg leuk idee zijn. Maar wanneer is zo’n dag nou echt geslaagd? Het is in ieder geval belangrijk dat de activiteit past bij de bruid of bruidegom. Een avontuurlijk persoon zal abseilen of een les snowboarden erg kunnen waarderen, terwijl iemand die van eten houdt heel blij zal worden van zelf tapas maken of een andere kookworkshop. Een dagje weg naar een pretpark of een stad zoals Amsterdam past ook erg goed bij deze gelegenheid. Om tijdens het vrijgezellenfeest aan iedereen duidelijk te maken welke geluksvogel gaat trouwen, is een opvallend kostuum of leuke sjerp uit de trouwartikelen van Feestartikelen.nl een goede keuze.

 

Tips voor een onvergetelijke bruiloft met heerlijk eten

 

 

Na het vrijgezellenfeest is het tijd voor de bruiloft. Een mooie jurk, een goed pak en een geschikte locatie kunnen hierbij niet ontbreken. Zodra deze zaken geregeld zijn, ben je al een heel eind op weg. Toch is het ook belangrijk om na te denken wat de gasten te eten krijgen. Er wordt regelmatig gekozen voor een lopend buffet waar salades en verschillende soorten vlees geserveerd worden. Dit is niet alleen lekker, maar ook makkelijk. Wanneer je heel iets anders wilt doen, is dit ook mogelijk. Wat vind je bijvoorbeeld van een Italiaanse stijl met pizza en pasta, lekker Hollands met friet en snacks of ga je liever barbecueën? Keuzes als deze zijn erg bijzonder, waardoor de gasten jouw eten niet snel zullen vergeten. Vergeet ook geen tafelkaartjes te bestellen, zodat je zelf kunt bepalen wie er naast elkaar zitten. Met kleine hapjes zoals tapas, amuses of borrelhapjes kan je ervoor zorgen dat men ook tussendoor geen honger zal hebben.

 

Decoraties om de sfeer te verhogen

Gift box just married

 

Mensen die gaan trouwen kiezen vaak voor decoraties met een thema of een terugkerende stijl. Thuis, de trouwlocatie en de feestzaal zijn hierdoor mooi op elkaar afgestemd waardoor de gehele bruiloft een unieke uitstraling krijgt. Bij Feestartikelen.nl vind je trouwartikelen zoals deurborden, vlaggenlijnen, hangdecoraties en tafelkaartjes in verschillende stijlen die je met elkaar kunt combineren. Wanneer je de locatie nog meer aan wilt kleden kan je ook kiezen voor een mooie loper. Het is zelfs mogelijk om via www.feestartikelen.nl hartvormige sterretjes, love bag lichtzakjes of een prachtige Gift Box te kopen om de bruiloft nog meer sfeer te geven. Zo creëer je met een paar trouwartikelen heel eenvoudig een stijl die perfect bij jou en jouw partner past.

Wij wensen u een geweldige dag toe.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »