• Lorem ipsum
12 May 2022

Binnenkort een 19e verjaardag vieren? Dan mag je deze tips niet missen

19 Jaar verjaardag vieren

Het moment dat iemand 19 jaar wordt, gaat officieel ook het laatste jaar in dat iemand tiener is. Reden te meer dus om hierbij stil te staan met een leuk verjaardagsfeestje. Dat vieren kan gewoon in je eigen huis of elders. Denk bijvoorbeeld aan een parkje, een restaurant of een pretpark. De mogelijkheden om je 19e verjaardag te vieren zijn bijna eindeloos. En juist dit kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Begin daarom bij het begin: kies voor 19 jaar versiering die bij jou past. Van slingers tot ballonnen en van een vlaggenlijn tot feesthoedjes, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij ons. Vind je het leuker om een thema te koppelen aan je verjaardag? Geen probleem! Kies voor een themafeest dat qua stijl en kleuren helemaal bij je past. Als je eenmaal weet welke kleuren en thema je voor je verjaardag wil hebben, dan is het tijd om door te gaan met de planning van de grote dag zelf. De verjaardag versiering kun je overigens overal ophangen, ongeacht of je je verjaardag thuis of ergens anders viert.

Leuke ideeën voor je 19e verjaardag

Voor gezelligheid met vrienden en familie hoef je in principe niet verder dan je eigen huis te gaan. Thuis je verjaardag vieren heeft als voordeel dat je geen extra tijd kwijt bent aan reizen, het een stuk goedkoper is en je ook thuis voldoende mogelijkheden hebt om er iets leuks van te maken. Bovendien heb je geen gesjouw met eten en drinken, tafeldecoratie en andere dingen. Huis versieren, een muziekje op en je feestje kan beginnen. Wil je toch iets meer doen? Speel dan thuis een escape room, bingo met leuke prijzen of verplaats het feestje naar de tuin, waar je er een BBQ feestje van maakt. Karaoke doet het ook altijd goed, net als dansen op je favoriete nummer (even buren waarschuwen!) en hilarische spelletjes waarbij geraden mag worden wie of wat iemand is.

 

Tips om 19 jaar verjaardag niet thuis te vieren

Misschien wil of kun je je verjaardag helemaal niet thuis vieren, omdat je alleen de beschikking hebt over een kleine studentenkamer. Pak dan je spullen en vier je verjaardagsfeestje in dat ene leuke pakje (ideaal als je als student eigenlijk geen budget hebt!). Laat iedereen hapjes en drankjes meebrengen en het feestje kan beginnen. Heb je wel wat budget ter beschikking? Boek dan een avondje wellness voor jou en je vriendinnen, neem een select groepje vrienden mee naar een all-you-can-eat restaurant of ga eropuit naar een pretpark. Kleine tip: sommige restaurants, pretparken enz. hebben extraatjes voor de jarige! Op die manier kun je weer geld besparen.

De leukste 19 jaar verjaardag decoratie vind je bij Feestartikelen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »