Bekijk onze super aanbiedingen! OP IS OP Klik hier
  • Lorem ipsum
18 May 2022

86 Jaar verjaardag tips voor een onvergetelijke verjaardag

86 Jaar verjaardag vieren met iedereen die je lief is

Het is niet iedereen gegund om de leeftijd van 86 jaar te bereiken. Daarom is het zeker de moeite waard om stil te staan bij deze heugelijke dag. Dat kun je in eerste instantie doen door de jarige te verrassen met passende verjaardag versiering. Kies voor leuke ballonnen, versier de woning van de jarige met slingers, een kleurrijke vlaggenlijn of lampionnen. Natuurlijk hoeft het daar niet bij te blijven. Afhankelijk van de gezondheid van de jarige job kan ervoor gekozen worden om een echt feestje te organiseren. Kijk wel even of het haalbaar is om in één keer een grote groep mensen uit te nodigen of dat het slimmer is om per tijdvak mensen langs te laten komen om zo de toestroom van gasten te verspreiden over de dag. Belangrijk is in elk geval dat familie en vrienden de mogelijkheid hebben om deze heugelijke dag met de jarige door te brengen. Al is het maar voor een paar uurtjes.

 

Tips voor het vieren van de 86ste verjaardag van oma, opa, vader of moeder  

Een feestje is natuurlijk hartstikke leuk, maar de jarige moet dit wel aan kunnen. Veel gasten, heen en weer geloop, veel gepraat, kleine kinderen die rondlopen, het kan al snel te veel worden. Dat geldt zeker als de gezondheid niet meer dat is wat het ooit was. Gelukkig hoeft dat geen belemmering te zijn. Je hoeft de verjaardag namelijk niet per se op de dag zelf te vieren. Heb je een grotere familie? Verdeel het ‘feestje’ dan gewoon over een aantal dagen. Op die manier heeft je oma, opa, vader of moeder een aantal dagen verwennerij en aandacht achter elkaar. In plaats van de verjaardag thuis te vieren, kun je de jarige ook meenemen naar een restaurant voor een heerlijk etentje samen met de hele familie (vergeet de ballonnen niet!). Of neem je grootouder of ouder mee naar een feestzaal. Mocht het dan allemaal even te veel worden, dan kun je hem of haar snel weer naar huis brengen.

 

Leuke cadeautips voor een 86-jarige

Als iemand de leeftijd van 86 jaar heeft bereikt, dan heeft diegene al een heel leven achter zich. Grote kans dat er nog maar weinig materiële dingen zijn die iemand op deze respectabele leeftijd nog nodig heeft. Wil je toch een leuk cadeau geven? Kies dan voor een leuke ervaring. Samen uit eten gaan, een dagje uit gaan naar een dierentuin of een leuke rondvaart maken. Ook leuk om cadeau te geven: oude schoolplaten, mobiele telefoon voor senioren of oude boeken van vroeger. Vooral dingen die herinneren aan vervlogen tijden zullen het goed doen.

Verras de jarige en kies voor de unieke versiering van Feestartikelen.nl!