Wegens drukte bij ons én bij de post is er 1 dag vertraging.
06 Jul 2016

50 jaar versiering verjaardag

Een 50 jaar verjaardag: een mijlpaal die gevierd mag worden

 

Hiep hiep hoera! Een 50 jaar verjaardag is een bijzondere gebeurtenis. Wanneer iemand Abraham of Sarah wordt, wordt dit vaak groots gevierd. Maar hoe wordt het vieren van deze mijlpaal een onvergetelijke gebeurtenis? We hebben verschillende tips voor iemand die 50 jaar wordt voor je op een rijtje gezet. Met leuke cadeaus, versieringen, hapjes en drankjes wordt het een verjaardag waar nog lang aan teruggedacht kan worden.

 

 

Een persoonlijk cadeau voor de jarige

De dag dat iemand 50 jaar wordt mag totaal in het teken staan van de jarige. Abraham of Sarah worden is namelijk een gebeurtenis die je niet snel meer zult vergeten. Het is daarom een erg leuk idee om de jarige te verrassen met een persoonlijk cadeau. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooi fotoalbum in elkaar te zetten met foto’s van belangrijke gebeurtenissen waar met veel plezier op teruggekeken wordt.

 

Het is echter ook mogelijk om met familie of vrienden een uniek tijdschrift in elkaar te zetten. De jarige verdient natuurlijk een plaats op de voorpagina en de rest van het tijdschrift kan gevuld worden met interviews met familie en vrienden die iets leuks zeggen over deze speciale dag. Er kunnen ook grappige pagina’s toegevoegd worden die betrekking hebben op het 50 jaar worden, zoals een anti-rimpelcrème reclame en beautytips. Wanneer de cadeaus uitgedeeld zijn kan de jarige verder nog verrast worden met een dagje of avondje uit dat helemaal bij hem of haar past. Je kan bijvoorbeeld kaartjes kopen voor een concert, een middagje gaan vissen, een bezoek aan de racebaan van Formule 1 of een middagje high tea.

 

Leuke gasten, hapjes en drankjes voor een geslaagd feest

Kies je ervoor om zelf een feest te organiseren, dan zijn er verschillende tips voor iemand die 50 jaar wordt waar je rekening mee kunt houden. Doordat 50 jaar worden een gebeurtenis is die zeker gevierd mag worden, kan je zo veel mensen uitnodigen als je zelf wilt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om ook wat oude jeugdvrienden uit te nodigen, zodat de jarige weer contact kan leggen met mensen die hij of zij misschien al een lange tijd niet gezien heeft. Het is echter ook mogelijk om een 50ste verjaardag te vieren met een select groepje vrienden of familie. Op wat voor manier je deze dag ook vormgeeft, lekkere hapjes en drankjes mogen niet ontbreken. Natuurlijk kan er taart uitgedeeld worden waarop bijvoorbeeld een mooie afbeelding van de jarige is geprint. Vaak wordt er bij een 50ste verjaardag gekozen om de catering door een bedrijf te laten verzorgen. Hierdoor kunt u zelf ook meer genieten van het feest.

 

50 jaar versiering voor een gezellige sfeer

Hoewel de hapjes, drankjes en gasten onmisbaar zijn voor een leuk feest, is sfeervolle versiering net zo belangrijk. Om het geheel er feestelijk uit te laten zien kan er in de feestzaal of het huis een heleboel 50 jaar versiering gebruikt worden. Op www.feestartikelen.nl vind je ballonnen, slingers en decoraties die de ruimte er gezellig uit laten zien. Je kan naast alle versiering ook kiezen voor bordjes, bestek, bekers, servetten en tafelkleden van Feestartikelen.nl waaruit blijkt dat er een 50ste verjaardag gevierd wordt. Aangezien het in Nederland traditie is om een pop van Abraham of Sarah neer te zetten, kan je deze ook nog voor de deur plaatsen zodat iedereen deze bij aankomst meteen kan zien. Met behulp van deze tips voor iemand die 50 jaar wordt houdt de jarige een heleboel mooie herinneringen over aan de dag dat hij of zij Abraham of Sarah is geworden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »