• Lorem ipsum
29 Jul 2022

50 Jaar verjaardag vieren tips en inspiratie

50 Jaar verjaardag versiering

50 Jaar worden is heel bijzonder: je ziet dan volgens de Nederlandse tradities Abraham of Sarah. Voor veel mensen in je omgeving zal dit de dag bij uitstek zijn om je op een ludieke wijze in de schijnwerpers te zetten. Kijk er dus niet raar van op als je in de ochtend wakker wordt en er staat een Abraham of Sarah pop voor de deur. Natuurlijk helemaal aangekleed in jouw stijl (of niet), zodat niemand er meer omheen kan dat jij vandaag een halve eeuw oud bent geworden. Naast ludieke 50 jaar versiering die anderen voor jou plaatsen heb je voor een feestje passende decoratie nodig. Van ballonnen tot slingers, van spandoeken tot tafeldecoratie wij hebben alles om jouw 50 jaar feestje onvergetelijk te maken.

 

Tips voor een 50 jaar party

Elk jaar wordt je een jaartje ouder. Sommige verjaardagen zijn echter extra speciaal en dat geldt dus ook voor je 50ste verjaardag. Om deze dag voor iedereen onvergetelijk te maken kun je een grote party plannen. Verdeel het over een hele dag en avond, zodat ook de kinderen in je omgeving mee kunnen genieten. Overdag houdt je het kindvriendelijk met leuke spelletjes en vermaak voor de kinderen. In de avond kun je dan echt helemaal uitpakken. Kies voor een barbecuefeest met alles erop en eraan of maak er een themafeest van. Met een themafeest kun je er een waar spektakel van maken voor jezelf en de gasten. En er zijn voldoende thema’s waaruit je kunt kiezen. Denk daarbij aan fifties, sixties, Hawaii, muziek en bijvoorbeeld VIP. Een VIP feestje is perfect als je van stijl en elegantie houdt. Je kunt dit aanvullen met glitter en glamour, zodat de gasten zich extra speciaal voelen.

 

Inspiratie voor een 50 jaar verjaardag

Jarig ben je maar eenmaal per jaar en op deze bijzondere dag mag je je echt speciaal voelen. Een groot feest is leuk, maar hoeft niet per se. Je kunt het ook lekker intiem vieren met alleen je partner of gezin. Zorg er dan wel voor dat je huis feestelijk versierd is met passende 50 jaar decoratie uit ons aanbod. Hou je het klein, dan kun je denken aan een tuinfeest zonder al te veel opsmuk. Je kunt er ook lekker op uitgaan met je gezin, doe iets geks dat je nog nooit gedaan hebt, maar wel zou willen doen (parachutespringen, helikoptervlucht maken of volg een bijzondere workshop). Ken je iemand in je omgeving die binnenkort Abraham of Sarah ziet? Overweeg dan om een surpriseparty te organiseren voor de jarige. Een verrassingsfeest dat helemaal bij de jarige past: van versiering in passende kleuren tot uitgebreid en groot of juist klein en intiem.

 

Voor een onvergetelijke 50 jaar verjaardag ben je bij Feestartikelen.nl aan het juiste adres.