• Lorem ipsum
07 Aug 2020

30 jaar versiering verjaardag

Een onvergetelijke dag voor iemand die 30 jaar wordt

 

De dag waarop je 30 jaar wordt is erg speciaal. Je laat de wilde twintiger jaren achter je en begint aan een nieuw tijdperk in je leven. Daarom is deze dag er een die gevierd mag worden. Je kunt dit doen met een leuk dagje uit, een lekker etentje, een gezellig feest of een combinatie van deze drie. Met behulp van de tips die we voor je verzameld hebben kunnen we je helpen om van een 30ste verjaardag een onvergetelijke dag te maken.

 

Een dagje uit op de 30ste verjaardag

Sommige mensen zijn op hun 30ste verjaardag al getrouwd, hebben plannen om te gaan trouwen of zijn zelfs al een trotse vader of moeder. Anderen ontmoeten in hun dertiger jaren misschien wel de liefde van hun leven of raken in blijde verwachting van een kindje. Dit betekent dat iedereen deze verjaardag anders meemaakt en dus ook andere interesses heeft. Het is daarom altijd belangrijk om rekening te houden met wat de jarige leuk vindt.

 

 

Het kan een goed idee zijn om als mannen onder elkaar te gaan paintballen, karten of airsoften. Zo kunnen jullie weer even de stoere jongemannen uithangen. Een dagje uit met vrouwen kan super relaxed worden door naar een spa te gaan. Natuurlijk kan een dagje weg met mannen én vrouwen samen ook heel gezellig zijn.

Door op deze dag de jarige een funkado zoals een Hawaïkrans, button of medaille met daarop ’30 jaar’ te geven ziet iedereen meteen wie het feestvarken is.

 

Lekker eten kan niet ontbreken

 

 

Tijdens een feestelijke gebeurtenis kan lekker eten niet overgeslagen worden. Je kunt met de jarige ook gaan high beeren of high winen. Dit zijn variaties op de bekende high tea, waarbij thee en lekkere hapjes geserveerd worden. Tijdens een high beer of high wine wordt de thee natuurlijk vervangen door bier of wijn. Het is echter ook mogelijk om gewoon wat te gaan eten. Gezellig met iedereen aan tafel zitten is namelijk het belangrijkste. Je kunt het favoriete restaurant van de jarige bezoeken of het etentje thuis organiseren. Wanneer je zelf het eten inkoopt of bereidt is het natuurlijk erg leuk om alle favoriete hapjes van degene die 30 jaar wordt te serveren.

 

Een 30ste verjaardagsfeest

 

 

Voor velen kan tijdens een belangrijke gebeurtenis, zoals een 30ste verjaardag, een feest niet ontbreken. Nodig vrienden en familie uit, zet feestmuziek op en kies voor hapjes en drankjes waar de jarige blij van wordt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze tips om de locatie op te fleuren met bijpassende versiering. Je kunt het huis of de feestzaal bijvoorbeeld versieren met afzetlint, ballonnen, slingers en hangdecoraties die passen bij een 30ste verjaardag. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet waar de feestlocatie is kun je een party zone bord van Feestartikelen.nl buiten zetten. Daarnaast kun je ook kiezen voor bekertjes, bierviltjes en zelfs toiletpapier met daarop ’30 jaar’. Met behulp van de versiering van www.feestartikelen.nl is het voor iedereen duidelijk dat de jarige 30 jaar wordt.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »