14 Apr 2022

Zo zorg je voor een leuk verjaardagsfeestje

15 Jaar verjaardag vieren

Op het moment dat je kind 15 wordt zit het midden in de puberteit. De hormonen gieren door het lijf, je kind valt met alles tussen wal en schip. Voor een gewoon kinderfeestje is je tiener te oud, voor een volwassen feestje te jong. Tel daarbij de wispelturigheid van tieners en je snapt dat het best lastig kan worden. Toch hoef je niet met je handen in het haar te zitten. Een 15 jaar verjaardag vieren vraagt gewoon om goed overleg en een goede planning. Betrek je tiener bij alles: van de 15 jaar verjaardag versiering tot het bespreken van de locatie. Misschien heb jij heel veel leuke activiteiten in gedachten, maar vind je kind het al lang best als ze thuis kunnen chillen. Spelletjes spelen op de game console, muziekje aan en lekkers erbij. Vooral niet moeilijk doen: pizza, patat en snacks vallen altijd in de smaak!

 

Zo zorg je voor een leuk verjaardagsfeestje voor je 15-jarige

Misschien wil je kind het niet direct toegeven, maar vindt hij of zij het juist ontzettend leuk om er een echt feestje van te maken. Dat kan bij jou thuis of ergens anders. Als je kiest voor een feestje thuis, zorg dan dat de hele entourage past bij je kind en de gasten. Voor tieners mag alles een beetje schreeuwend en vooral over the top zijn. Houd daar dus rekening mee. Kies voor neonkleurige versiering of juist versiering in VIP stijl. Thuis kun je ook allerlei leuke activiteiten organiseren die bij de leeftijd passen. Ga aan de slag om sieraden te maken, maak de keuken vrij en laat de tieners zich daarin uitleven of zorg voor entertainment in de vorm van zwembad of jacuzzi in de tuin. Heb je een tuin? Dan is een barbecue in combinatie met het kijken van een film met een beamer een leuke afsluiter voor het feestje.

 

Vier de 15e verjaardag buitenshuis

Grote kans dat je kind zijn of haar feestje helemaal niet thuis wil vieren. Als je kind de voorkeur geeft aan het vieren van een verjaardag op locatie, zorg dan dat je vooraf goede afspraken maakt over wat mag en niet. Zorg er ook voor dat je kind goed verzorgd wordt wat eten en drinken betreft. Wil je taart serveren? Spreek dan af dat de gasten zich bij jou thuis verzamelen en dat er vooraf een stukje taart gegeten wordt. Laat de kinderen genieten van een dagje pretpark, zwemparadijs, jumphal of boek een middagje in een klimpark.

De decoratie van Feestartikelen.nl is het puntje op de ‘i’ van het verjaardagsfeestje van je kind!
Have fun!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »