• Lorem ipsum
02 Jun 2021

Zee themafeest

Een Zee themafeest zal zeker niet teleurstellen!


Is het u al opgevallen dat feestjes met als thema ‘Dieren’ steeds populairder worden? Ik ook en ik wordt er blij van! Tijgers, olifanten, luipaarden, zebra’s en ook een Zee themafeest wordt steeds populairder. Denk aan dolfijnen tot aan schattige gekleurde visjes of een zeemeermin. Een zeemeermin is natuurlijk voor meisjes, maar de rest van de dieren vinden jongens én meisjes leuk. Wil je het feest specifiek voor jongens, dan zou je een haai als hoofdthema kunnen nemen voor dit zee themafeest.

Decoratie jumbo dolfijn

Je kunt dit Zee themafeest laten schitteren door prachtige kleuren te gebruiken, met natuurlijk blauw van de zee als basis. Dat kan in de aankleding, maar ook in de lekkere snacks en hapjes waar kinderen dol op zijn. Er zijn tegenwoordig snoepjes te koop in bijna elke kleur. Deze kunt u afstemmen op de aankleding, zoals posters, hangdecoraties etc. Dit kunt je tevens laten terugkomen in de tafeldecoraties zoals bordjes, bekertjes, servetten, tafellakens tot aan bestek toe. Dit is niet alleen geweldig voor de foto’s, maar de kinderen die worden uitgenodigd zullen hun ogen uitkijken en zitten gelijk in de sfeer die u wilt creëren!

Tafelkleed under the sea bubbels

Ik hou er persoonlijk van om steeds weer een bepaald element terug te laten komen. Bijvoorbeeld een bepaalde kleur tropisch visje. Stel deze is lichtgroen. Je neemt dan bijvoorbeeld bordjes en bekertjes in het blauw, maar de servetten in het lichtgroen, om de kleur van het visje weer terug te laten komen.

Tips voor een zee themafeest

  1. Mijn persoonlijk 6 favoriete elementen die niet mogen ontbreken op dit Zee themafeest zijn:
    Een taart in de vorm van een tropische vis. Deze kunt u het makkelijkste uitsnijden uit een vierkante taart.
  2. Groene ranja met rietjes in de kleuren van dit themafeest.
  3. Eigen gebakken koekjes in de vorm van visjes, overgoten met heerlijke chocolade of cupcakes met chocolade en slagroom met daar bovenop taart topping in de kleuren van het thema.
  4. Tafellakens in goud of zilver, zodat de kleuren van de tafeldecoraties mooi afsteken, of een tafellaken bedrukt in het thema. Bijvoorbeeld met zeepbellen, of onderwater dieren.
  5. Ballonnen in de kleuren van het thema.
  6. Het spel ‘Hengelsport’!Zee themafeest versiering hangdecoraties

Leuke laatste tip: Koop ook een selfie decor in dit thema! Het resultaat van een selfie decor is een prachtige foto waar nog lang om gelachen zal worden! Deze is verkrijgbaar bij Feestartikelen.nl.

De rest van de benodigde artikelen zijn verkrijgbaar bij: Albert Heijn en Jumbo voor de taart en koekjes ingrediënten en de groene ranja en rietjes. Jamin voor Jellybeans snoepjes

Alle slingers, decoraties en tafellakens bij:
Feestartikelen.nl

Feestartikelen.nl, winkelen voor je plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »