• Lorem ipsum
10 Dec 2020

Woezel en Pip kinderfeestje

Een dag vol plezier tijdens een Woezel en Pip kinderfeestje

Een Woezel en Pip kinderfeestje is een goede manier om van een verjaardag een groot succes te maken. Veel jonge kinderen zijn namelijk gek op de schattige hondjes uit deze populaire kinderserie. Door dit programma te kiezen als thema voor een feestje zullen de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes het meteen naar hun zin hebben. Onze tips voor hapjes, spelletjes en versieringen kunnen je helpen om alles bij een Woezel en Pip kinderfeestje te laten passen. Dat wordt zeker een dag vol plezier!

Een middag vol vermaak

 

Er zijn een heleboel spelletjes te bedenken die passen bij een Woezel en Pip kinderfeestje. Je kunt poppetjes van de hondjes uit deze tv-serie verstoppen, maar uitgeprinte plaatjes zijn net zo’n goed idee. Ieder kind krijgt een aanwijzing om een poppetje of plaatje te vinden. Zodra ze deze gevonden hebben krijgen ze een Woezel en Pip kleurplaat die ze in mogen gaan kleuren. Later kun je met de kinderen ook nog een korte speurtocht houden. Je kunt de groep verdelen, maar wanneer er minder kinderen aanwezig zijn kan dit met de hele groep gedaan worden. Door pootafdrukken van honden uit te printen weten ze welk pad ze moeten volgen. Tussendoor komen ze vragen tegen, zoals ‘Is Woezel een jongen of een meisje?’ en ‘Wat voor kleur heeft Pip?’. Wanneer ze de speurtocht voltooid hebben is het tijd om wat lekkers te gaan eten en drinken. Daarna kun je een aflevering van Woezel en Pip opzetten, zodat ze tot rust kunnen komen met hun favoriete serie.

 

Hapjes met een Woezel en Pip thema

 

Gedurende de dag zullen de kinderen wel honger krijgen. We hebben verschillende tips voor je verzameld om de hapjes aan te passen aan het thema. Simpele hapjes zoals kaasblokjes, komkommerschijfjes en stukjes worst kunnen al opgeleukt worden met satéprikkers met daaraan uitgeprinte plaatjes van Woezel en Pip. Ook kun je pizza’s of pannenkoeken maken en deze de vorm van een hondenbot geven. Zodra het tijd is voor taart zal de jarige heel blij worden als hij of zij ziet dat hier een mooie afbeelding van Woezel en Pip op staat. Je kan de taart natuurlijk zelf bereiden, maar bestellen in een winkel is ook mogelijk.

 

Mooie Woezel en Pip versiering

 

Om de sfeer nog feestelijker te maken kun je bijpassende Woezel en Pip versiering weghangen. Dit is niet alleen leuk voor de jarige, maar maakt het thema ook nog eens een stuk duidelijker. Met ballonnen en slingers van Woezel en Pip van Feestartikelen.nl weet iedereen meteen dat dit feestje in het teken staat van deze populaire hondjes. Wanneer je hard gewerkt hebt om de hapjes bij het thema te laten passen kunnen bijpassende snackbakjes dit nog meer versterken. Je vindt bij Feestartikelen.nl ook bekertjes, bordjes en servetten zodat de kinderen zelfs tijdens het eten nog aan hun favoriete serie zullen denken. Je kunt je de hele ruimte overeen laten komen met het thema. Zo kunnen alle kinderen nog lang napraten over een geslaagd Woezel en Pip kinderfeestje.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »