07 Jul 2021

Tropische sferen met flamingo versiering

Flamingo’s zijn helemaal hip! Decoratie met afbeeldingen van deze roze gekleurde dieren zie je steeds vaker terug op tropische feestjes. Flamingo’s passen namelijk perfect bij een Hawaiit hema. Of je nu het heerlijke weer in de zomer wil vieren of je in de winter even in warmere sferen wil begeven, flamingo versiering kan je erbij helpen. Ben je aan het overwegen om zelf een flamingo themafeest te organiseren? We hebben tips voor je verzameld om je te helpen een feestje te plannen waar je je op een tropisch eiland waant!

 

Activiteiten tijdens een tropisch flamingo feestje

Wanneer je een feest met flamingo versiering geeft, zijn er een heleboel activiteiten die de boel nog meer kunnen opfleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wedstrijdje op één been staan, net zoals de elegante vogel doet? Daarnaast kun je het welbekende limbo dansen bijna niet overslaan tijdens een tropisch feest. Versier de stok met roze papier en het past perfect in het kleurenpalet van het thema. Verder kun je een cursus alcoholvrije cocktails maken organiseren. Dat staat ook nog eens mooi bij de decoratie. En heb je het geluk dat de zon volop schijnt tijdens jouw themafeest, dan kun je er misschien zelfs een poolparty van maken!

 

Hapjes die passen bij het zomerse thema

Wanneer je gebruikmaakt van flamingo versiering kun je niet om de kleur roze heen. De felle kleur vrolijkt je feestje meteen op. Waarom zou je dit dan tot de versiering beperken? Je kunt de hapjes er net zo goed bij betrekken! Limonade is een simpel hulpmiddel om een roze drankje te creëren. Daarnaast is het ook heerlijk verfrissend tijdens een tropisch themafeest. Om de gasten wat lekkers te eten te geven kun je een roze taart maken of cupcakes met roze glazuur. Dat zal sowieso lekker smaken! Verder kun je flamingo prikkers gebruiken om hapjes die geen roze kleur hebben toch bij het thema te betrekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekkere fruithapjes? Ananas, meloen en banaan passen perfect bij de Hawaii sfeer. Voor een echte maaltijd kun je gebruikmaken van de 'poké bowl' trend die oorspronkelijk uit Hawaii komt. Het is een bakje dat vaak gevuld is met blokjes vis, rijst, sesamzaadjes en avocado, waardoor het ook wel een combinatie tussen sushi en een salade wordt genoemd. Smullen!

 

Tropische sferen met flamingo versiering

Een tropisch flamingo feestje is natuurlijk niet compleet zonder flamingo versiering. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld flamingo bordjes, bekertjes, prikkers en tafelkleden om de tafel roze te laten kleuren. In combinatie met de zomerse hapjes wordt het zeker een kleurrijk geheel! Verder kun je kiezen voor flamingo versiering in de vorm van slingers en ballonnen. Bij Feestartikelen.nl vind je ook opblaasbare flamingo’s waardoor de boel er helemaal gezellig uit gaat zien. De gasten kun je nog een paar tropische brillen en slingers geven om ze bij het thema te betrekken. Op deze manier biedt www.feestartikelen.nl je de basis om een tropisch flamingo thema neer te zetten.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »