• Lorem ipsum
10 Nov 2022

Tips voor leuke schoencadeautjes voor kinderen tot 10 jaar

Schoen zetten

In aanloop naar 5 december mogen veel kinderen de schoen zetten. Dit wordt gecombineerd met het plaatsen van lekkers voor de Sint, zijn paard, een verlanglijst voor de feestdagen en soms een leuke kleurplaat. Hoe vaak de schoen gezet mag worden hangt van je eigen budget af. Sommige kinderen mogen dit alleen in het weekend. Andere ouders spreken af dat dit 2 – 3 keer per week mag. Doe vooral waar jij je goed bij voelt en wat bij jou en je gezin past. Wat er in de schoen gaat is ook persoonlijk. Keyword hiervoor is afwisseling: doe de ene keer een klein cadeautje in de schoen, de volgende keer iets lekkers. Op die manier blijft het altijd een verrassing wat er in de schoen zit. Wat de cadeautjes betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Snuffel gerust eens rond in ons aanbod spellen en speelgoed voor een leuk schoencadeautje.

 

De leukste schoencadeautjes voor kinderen tot 6 jaar

Voor kinderen tot 6 jaar is de aanloop naar de feestdagen ontzettend spannend. Vooral als kinderen voor de eerste keer hun schoen mogen zetten kan dat veel positieve spanning oproepen. Een leuk schoencadeau voor kinderen tot 6 jaar is een klein spelletje. Denk daarbij aan Woezel en Pip kwartet, dieren domino of baby shark memo. Allemaal leuke spelletjes die je samen met je kind kunt spelen. Voor de allerjongsten zijn spelletjes natuurlijk niet geschikt. Is je kind dol op knutselen en bouwen? Kijk dan eens naar bouwspeelgoed in ons aanbod. Hier vind je leuke bouwpakketjes, onder andere om dino’s in elkaar te zetten, een bouwauto zelf in elkaar te steken en nog veel meer. Creatieve kinderen maak je bovendien gegarandeerd blij met een SES knutselpakket. Deze pakketten zijn er voor verschillende leeftijden, een groot deel zelfs voor kinderen van 3 – 6 jaar. Speciaal voor de allerkleinsten kun je een leuke pluche knuffel kopen die je in de schoen doet.

 

Tips voor leuke schoencadeautjes voor kinderen tot 10 jaar

Hoe ouder je kind wordt hoe meer mogelijkheden je hebt om een leuk cadeautje voor in de schoen te vinden. Oudere kinderen vinden het spelen van gezelschapsspelletjes vaak ontzettend leuk. En mochten gewone gezelschapsspelletjes niet in de smaak vallen, kijk dan eens naar outdoor games. Misschien net iets groter dan een standaard schoencadeau, maar je kind zal er gegarandeerd uren zoet mee zijn. Wil je toch liever iets kleins voor in de schoen? Dan zijn knutselspullen een leuk idee. Je kunt hier werkelijk alle kanten mee op. Verras je kind met een set nieuwe stiften, klei of een compleet knutselpakket. Ook leuk voor wat oudere kinderen: schilderen op nummer, diamond painting en metalen voertuigen die ze zelf in elkaar moeten knutselen.

De leukste schoencadeautjes voor kinderen tot 10 jaar vind je bij Feestartikelen.nl!