Er zijn weer oranjeartikelen op voorraad. Klik hier!
  • Lorem ipsum
14 Sep 2022

Tips voor een onvergetelijk seventies verjaardagsfeest

Seventies themafeest organiseren

Of je nu zelf in de jaren ’70 geboren bent of in die periode kind was of juist helemaal niet, een seventies themafeest organiseren kan altijd. Vooral als je dol bent op felle kleuren, disco en over de top dingen. Of juist omdat je van vintage houdt, zoals rolschaatsen, cassettebandjes en walkmans. Zelfs voor kinderen en tieners is het leuk om een verjaardagsfeest in jaren ’70 stijl te organiseren. Zeker als je dit combineert met een disco feestje. Het belangrijkste bij een themafeest is dat je gasten op de hoogte zijn van het thema. Hier kunnen zij mooi op inspelen door zich in stijl te kleden en misschien zelfs cadeautjes te geven die bij het themafeest passen. Zorg dus voor een opvallende uitnodiging (in neonkleuren!) en geef aan dat het om een seventies themafeest gaat. Wil je echt origineel uit de hoek komen met je uitnodiging? Zorg dan dat je uitnodiging de vorm van rolschaatsen of bijvoorbeeld een walkman heeft.

 

Met deze tips organiseer je een onvergetelijk seventies verjaardagsfeest

Zijn de uitnodigingen de deur uit dan kan de pret pas echt beginnen. Een onvergetelijk feest vraagt om passende versiering. Hiermee kun je alle kanten op. Neon gele, groene en roze ballonnen of kies je juist voor een slinger met Led discoballen? Vergeet ook niet om leuke wanddecoratie te bestellen, deze vind je in ons uitgebreide assortiment. Bij een 70’s party hoort natuurlijk ook eten. En dat eten stem je af op de jaren ’70. Dus geen friet en snacks, maar borrelhapjes geserveerd op een bord. Je kunt de hapjes ook in een ananas steken om op te vallen. Pinterest is je beste vriend als het gaat om het serveren van hapjes die bij je seventies themafeest passen. Wat het drinken betreft mag de vruchtenbowl vooral niet ontbreken. Een opvallend drankje met vruchten erin, die je helemaal aan kunt passen aan het seizoen, je eigen wensen en smaak. Tot slot hoort muziek er op een dag als deze ook bij. Gelukkig kun je via Spotify voldoende seventies muziek downloaden.

 

Jaren ’70 verjaardagsfeestje: leuk voor jong en oud

Als puntje op de ‘i’ kun je voor entertainment zorgen. Entertainment in de vorm van selfie decors voor het maken van hilarische foto’s en filmpjes. Combineer dit met een bak vol leuke seventies accessoires en de avond kan eigenlijk al niet meer stuk. Ook kinderen vinden dit ontzettend leuk. Overigens kun je voor kinderen ook voor ander vermaak zorgen in de vorm van spelletjes en speelgoed.  Of je zorgt dat de kinderen zich uit kunnen leven met knutsel spullen om bijvoorbeeld een muizentrapje te maken,  een pompon of happertjes.

 

Met de seventies decoratie van Feestartikelen.nl kan je feestje niet meer stuk!