• Lorem ipsum
29 May 2020

Tips voor een Minnie Mouse kinderfeestje

Een Minnie Mouse kinderfeestje voor gegarandeerd plezier

 

Al heel wat jaren zijn Mickey en Minnie Mouse niet meer weg te denken uit onze levens. Vooral voor meisjes is Minnie Mouse een populair tekenfilmfiguur. Voor een gethematiseerde kinderverjaardag is dit personage van Disney dan ook een hele goede keuze. Met behulp van tips voor hapjes, spelletjes en versiering kunnen we je helpen een Minnie Mouse kinderfeestje te organiseren waar je trots op kunt zijn.

 

Een muis met een geschiedenis

 

 

Al sinds 1928 is Mickey Mouse een bekend figuur. Natuurlijk kan zijn trouwe vriendin Minnie Mouse niet achterblijven. In tekenfilmpjes, films en in Disneyland speelt ze een belangrijke rol en beleeft ze avonturen met haar vrienden Donald Duck, Pluto, Goofy en natuurlijk haar vriendin Katrien Duck. Met haar kenmerkende rode strik en hoge hakken heeft ze de harten van veel mensen veroverd. Een geweldig personage van Disney voor een kinderverjaardag dus!

 

Hapjes in een Minnie Mouse vorm

 

Tijdens een Minnie Mouse kinderfeestje kun je op een heleboel manieren het thema verwerken in de hapjes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de typische vorm van de hoofden van Mickey en Minnie te gebruiken. Dit kun je doen door twee kleine rondjes van decoratie papier vast te plakken aan een Oreo koekje. Ook cupcakes met daarop oortjes van papier zullen het erg goed doen bij de kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor hapjes die je in de vorm van Minnie’s hoofd uitsnijdt, zoals pannenkoeken, koekjes en stukjes watermeloen of kaas. Deze vorm kun je natuurlijk ook in de taart verwerken. Je kunt bijvoorbeeld een taart kopen of maken in de vorm van Minnie’s gezicht. Dit zal zeker een succes zijn tijdens het kinderfeestje.

 

Leuke Minnie mouse spelletjes

Aan het begin van het kinderfeestje kun je het uitdelen van de cadeautjes leuk organiseren. Verstop bijvoorbeeld genummerde Minnie Mouse oortjes die de kinderen moeten gaan zoeken. Het nummer dat ze vinden bepaalt wanneer ze hun cadeautje mogen geven. Verder kun je kiezen voor verschillende Minnie Mouse spelletjes, zoals ‘strikje prik’. Hierbij moeten de kinderen de strik van Minnie op de juiste plaats plakken terwijl ze geblinddoekt zijn.

 

 

Daarna kan er een parcours gehouden worden met onderdelen, zoals: van hoepel naar hoepel springen, een pingpongbal op een lepel balanceren en op handen en voeten lopen. Na ieder onderdeel krijgen de kinderen een papieren kledingstuk van Minnie, zoals handschoenen, hakken of een strik. Hiermee kunnen ze later hun eigen Minnie Mouse ontwerpen. Degene met het mooiste ontwerp zou bijvoorbeeld een leuke Disney ballon kunnen winnen. Wanneer de kinderen uitgeput zijn van de spelletjes, kun je nog wat filmpjes van Minnie Mouse opzetten om de kinderverjaardag rustig en af te sluiten.

 

Feestelijke Minnie Mouse versiering

 

Een gethematiseerd kinderfeestje is niet compleet zonder de juiste versiering. Hiermee zorg je namelijk meteen voor de juiste sfeer. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Minnie Mouse slingers en ballonnen om de ruimte mee te versieren. Ook kun je kiezen voor een Minnie Mouse feestpakket met onder andere een tafelkleed, vlaggenlijn, servetten, bekertjes en bordjes zodat je zeker goed voorbereid bent. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook Minnie Mouse oren die gebruikt kunnen worden tijdens het beginspel. Zo is er in deze webwinkel genoeg Minnie Mouse versiering te vinden om een mooi aangekleed Disney kinderfeestje te organiseren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »