• Lorem ipsum
07 Mar 2022

Tips voor een Engels verjaardagsfeestje

Themafeest Engeland voor jong en oud


Themafeestjes zijn ontzettend leuk. Niet alleen voor de jarige zelf, maar ook voor de gasten. Er zijn ontelbaar veel thema’s te verzinnen voor een feest, waaronder themafeesten die te maken hebben met een bepaald land. Een echte aanrader daarbij is Engeland. Een Engeland themafeest is geschikt voor jong en oud, aangezien je er alle kanten mee op kan. Het belangrijkste van een themafeest is natuurlijk de versiering. Je wil direct bij binnenkomst duidelijk maken dat je een UK stijl feest georganiseerd hebt. Gelukkig is dat helemaal niet moeilijk, want bij ons vind je werkelijk alles wat je nodig hebt. Denk daarbij aan hangdecoraties, deurposters en verschillende feestdecoraties met typisch Engelse afbeeldingen. Ook al kun je de grens niet meer zo makkelijk over, dankzij de feestelijke decoratie van de Londen Bridge, rode dubbeldekker bussen, Big Ben en Royal Guard voelt het alsof je in Engeland bent.

 

Dit mag niet ontbreken op een Engeland themafeest

Een goed versierde ruimte is één ding, maar maakt helaas nog geen feest. Om de echte Engelse sfeer te onderstrepen op je verjaardag kun je verschillende dingen doen. Typisch Engels is natuurlijk de high tea met daarbij thee. Een high tea verjaardagsfeest is dus een hele goede manier om alle gasten onder te dompelen in het thema van je feestje. De hapjes voor een high tea kun je makkelijk zelf maken. Kies vooral voor veel zoete hapjes en vergeet niet om bagels te serveren. Een kopje thee maakt het geheel af. Liever geen high tea op je verjaardag? Wat dacht je van fish en chips (vis en patat)? Ook dat is heel typerend voor de UK en past daardoor perfect bij het door jou gekozen thema. Naast eten en drinken mag entertainment niet ontbreken. Je gasten zullen de tijd van hun leven hebben als je ze aan de deur een masker van een Engelse royalty in handen drukt. Hoe lang duurt het voor de gasten elkaar ontmaskerd hebben en ontdekken wie het gezicht is achter Prins Harry, Megan of de Queen?

 

Tips voor een kinderfeestje met als thema Engeland

Niet alleen voor volwassenen is het thema Engeland leuk, dat geldt ook voor kinderen. Voor kinderen kun je ook een high tea serveren of echt Engels eten. Wat entertainment betreft is het handig om vooral voor bezigheden te zorgen. Denk daarbij aan een uurtje knutselen met knutselspullen die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen en het gekozen thema. Of zorg voor vermaak in de vorm van spelletjes en speelgoed. Hier kun je eventueel leuke prijzen in het thema UK aan koppelen, zoals bijvoorbeeld een gevulde dubbeldekker bus.

Voor het tofste Engeland themafeest moet je natuurlijk bij Feestartikelen.nl zijn!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »