• Lorem ipsum
01 Sep 2021

Tips voor de eerste verjaardag van je kind

Verjaardag 1 jaar: tijd voor het eerste feestje

Natuurlijk wil je de mijlpaal van 1 jaar niet zomaar voorbij laten gaan. Tijd dus om het eerste feestje voor je kind te organiseren. Hoe groot je dit feestje wil maken ligt aan je eigen budget en voorkeur. Hou er wel rekening mee dat je kind nog heel klein is en het dus voornamelijk om het maken van herinneringen voor jou draait. Nodig familie uit en vrienden die echt close zijn. Bak een smash cake en maak hier mooie foto’s van in een kamer voorzien van 1 jaar decoratie. Je kunt de smash cake ook iets eerder doen en één van deze foto’s gebruiken om als uitnodiging te versturen. Zorg dat het feestje gepland staat in een tijd dat je kind gegarandeerd wakker is.

 

De eerste verjaardag is een memorabel moment

Of je nu een groot of een klein feestje organiseert, je kind wordt maar één keer 1 jaar. Omdat je kind dan nog maar een peuter is wil je alles op beeld vastleggen. Maak die dag dus voldoende foto’s en of filmpjes als een herinnering voor later. De foto’s worden nog leuker als je ervoor zorgt dat de kamer of de tuin voorzien is van 1 jaar feestartikelen. Denk daarbij aan 1 jaar slingers, ballonnen en 1 jaar vlaggenlijn. Kies roze voor je meisje en blauw voor een jongen, net als bij de geboorte. Geen zin om typische roze of blauwe kleuren te kiezen? Geen probleem, er zijn talloze 1 jaar feestartikelen in verschillende kleuren. Op die manier kun je het geheel op elkaar afstemmen.

 

De eerste taart voor de eerste verjaardag

Alhoewel je kind niet veel mee zal krijgen en zich niets zal herinneren mag een taart op deze speciale dag niet ontbreken. De meeste kinderen vinden op die leeftijd een taart hartstikke lekker. Heb je een bepaald thema of een bepaalde kleur gekozen? Laat deze dan terugkomen in de taart. Op de taart zet je natuurlijk een bijpassende 1 jaar kaars. Voor de gasten kun je de tafel dekken in het gekozen thema. Of hou het simpel en maak er een mooie tafel van met 1 jaar versiering. Vergeet niet om naast borden en bekers ook servetten en eventueel rietjes in dezelfde uitvoering te bestellen. Hiermee creëer je een mooie omgeving voor het vieren van de verjaardag van je kleine.

 

Kies voor gemak en bestel een 1 jaar decoratie pakket

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met het uitzoeken van versiering? Ben je al druk genoeg met het zoeken naar een geschikt cadeau? Dan kies je gewoon voor gemak en bestel je eenvoudig en snel een 1 jaar verjaardag box. In deze box vindt je alles wat je nodig hebt aan feestartikelen om er een geslaagde dag van te maken.

Heel veel plezier
Anja Leamers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »