23 Jun 2021

Themafeest Sweet party

Een Themafeest Sweet party is super origineel als themafeest

Naast het Themafeest Sweet party, worden er wereldwijd duizenden themafeesten georganiseerd met uiteenlopende thema’s. Er zijn honderden themafeesten te bedenken. De bekendste themafeesten zijn natuurlijk Hollywood, Disco, Country & Western, Après Ski en Hawaii. Afhankelijk van het weer en de tijd van het jaar wordt een thema gekozen. Zo worden er in de zomer weinig Après ski feestjes georganiseerd, (al komt het wel eens voor) maar des te meer Hawaii party’s. Komt de Oscar uitreiking eraan, dan is het idee om een Hollywood party te organiseren al snel geboren. Een Themafeest Sweet party kan natuurlijk het hele jaar door gegeven worden.

 

Themafeest sweet party tips

Echter zijn er ook themafeesten waar je niet zo snel aan zou denken. Zo kun je bijvoorbeeld het themafeest Sweet party organiseren. Lekker een  avondje snoepen met veel gezelligheid en leuke muziek. De dresscode is bij dit thema zo bont mogelijk gekleurd! Het leuke is dat je dan al snel aan de jaren 80 moet denken, dus zet je een CD op met jaren 80 muziek en kun je de zaal of je huiskamer versieren met jaren 80 decoraties. Zie deze link voor ideeën. Je  zou er dan ook voor kunnen kiezen om met z’n allen een ‘Classic game’ wedstrijd te houden. Wie komt bijvoorbeeld het verst met Pacman? Deze spelletjes zijn eenvoudig te downloaden op je smartphone of tablet en zullen voor een hoop hilariteit zorgen. De winnaar krijgt uiteraard een zak snoep mee naar huis! Eet smakelijk tijdens uw Themafeest Sweet party!

 

Mocht er iemand jarig zijn dan zou je met elkaar degene kunnen verrassen met bijvoorbeeld een zak M&M’s bedrukt met een leuke tekst of de naam! Een leuke originele verrassing! Natuurlijk blijf je niet slank van teveel snoepen, maar een avondje snoepen moet kunnen en met een goede ondergrond in je maag, wordt je ook niet zo snel misselijk. Daarna een weekje discipline en het komt allemaal weer goed. Wij wensen u heel veel (snoep)plezier met dit heerlijke thema!

Feestartikelen.nl, winkelen voor je plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »