02 May 2020

Slingers

Hang slingers op voor een gezellig feestje

Zodra er slingers opgehangen worden, weten mensen dat er iets gevierd gaat worden. Het is in de Nederlandse cultuur namelijk heel normaal om slingers te gebruiken tijdens een verjaardag, trouwdag, geboorte of andere mijlpaal. Ook tijdens jouw heugelijke gebeurtenis zal deze soort decoratie vast niet mogen ontbreken. In deze blog kom je meer te weten over een van de meest bekende vormen van feestversiering.

 

De vele functies van de slinger

 

Zodra iemand een feestruimte gaat versieren, zal hij of zij bijna altijd slingers ophangen. Er zijn echter een heleboel verschillende manieren om dit te doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de wanden, deurstijlen en raamkozijnen te versieren. Aan het plafond kun je de versieringen in banen naast elkaar hangen of elkaar laten kruisen. Tafels en stoelen kunnen er echter ook een stuk gezelliger uitzien wanneer ze versierd zijn. Vooral de stoel van het feestvarken verdient wat extra decoratie, zoals een heleboel slingers in bonte kleuren. In het geval van een verjaardag kan een slinger met de leeftijd natuurlijk ook niet ontbreken.

Wanneer je nog wat feestversiering overhoudt hoeft dit ook helemaal geen probleem te zijn. Vouw de slinger weer in elkaar en haal deze bij het volgende feestje weer uit de kast. Leeftijdslingers gebruik je over het algemeen maar één keer, maar hoe leuk is het dan om deze slingers weer door te geven aan je vrienden en familie. Vooral in grote gezinnen is dit erg handig. Je zou de overgebleven leeftijd slingers ook aan de school van je kind kunnen geven. Op den duur is er dan een verzameling van allerlei leeftijdslingers en kunnen deze steeds weer gebruikt worden als er iemand jarig is. Zo heb je meerdere keren plezier van een slinger die je maar één keer gekocht hebt.

 

Een heleboel soorten slingers

 

Slingers zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende soort is misschien wel de variant met vlaggetjes. Vlaggenlijnen worden vaak gebruikt tijdens speciale gebeurtenissen omdat er een leeftijd of tekst op bedrukt is. Tijdens een verjaardag of jubileum zorgt dit natuurlijk voor een persoonlijk tintje. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor hangdecoraties als feestversiering. Deze zien er sierlijk uit omdat ze in spiralen naar beneden hangen. Verder kun je ook kiezen voor de bekende gedraaide slinger van papier of de plastic slinger met kleine franjes.

 

Al deze verschillende soorten zijn in een heleboel kleuren te vinden op Feestartikelen.nl. Hierdoor is het heel eenvoudig om de feestdecoraties op elkaar af te stemmen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe uitstraling met kleuren zoals goud, zilver met zwart of wit. Ook kun je echte knalkleuren gebruiken voor een gezellige sfeer, bijvoorbeeld rood, geel, groen en blauw. Naast de vele kleuren, kun je ook kiezen uit verschillende vormen, zoals zonnetjes, hartjes en vlinders. Wie een themafeestje organiseert kan ook bij Feestartikelen.nl terecht. Voor een heleboel verschillende thema’s zijn er namelijk bijpassende slingers te vinden. Zij kunnen je helpen om ieder soort feestje mooi te versieren in de stijl die bij u past.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »